Domů Profil prodejce amoroso
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Brno, ČR
  • 3 prodaných kusů
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 30
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3
Registrace: 18.12.2010
Město: Brno
Stát: ČR

amoroso

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Srdečně Vás vítám na stránkách mých rukodělných výrobků!

Jmenuji se Tereza, oborem jsem historik uměnín a mám ráda jakoukoliv ruční práci a tradiční řemesla, protože tak vznikají věci s naprosto jinou energií, přinášející větší radost než předměty sériové výroby.

S oblibou dekoruji, mám ráda linie a barvy a tak jsem objevila  další pole pro tvořivost. Opasky se pro mne staly výrazným módním doplňkem, jenž dokáže oděv zdůraznit nebo naopak uvést do nového znění, či vytvořit vlastní osobitý výraz. Jelikož se v mém okolí opasky setkaly s velkým nadšením, pobídlo mě to k dalším a dalším výrobkům a k touze věnovat se výrobkům nadále a nabídnout je také mimo okruh kamarádů. Vzhledem k mé lásce k pejskům, jsem se postupně vrhla také na výrobu obojků pro tyhle senzitivní společníky a škálu svých výtvorů hodlám rozšiřovat nadále.

Všechny opasky jsou zhotoveny z jednoho kusu tlusté hovězí kůže, což jednak zabraňuje možnosti rozlepování nebo přetrhání švů, a jednak mi umožňuje zdobit výrobky rytím. Jsou kompletně ručně vyrobeny a zdobeny, některé ještě doplněny originální kovanou sponou. Hrany opasků zatírám speciálním nátěrem na kožené hrany, čímž se zamezuje jejich odírání a prodlužuje životnost. Stvořeny jsou s láskou a v omezeném počtu kusů. Pokud vám nebude vyhovovat délka některého z opasků, vyrobím většinu na míru.

Reklamace samořejmě přijímám.

Všem přeji mnoho radosti ze života

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od amoroso

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--