Domů Profil prodejce prima holka
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 8 hodin.
  • Praha, ČR
  • 2069 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (375) 100%
Nadšenci: 550
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2069
Registrace: 16.1.2011
Město: Praha
Stát: ČR

prima holka

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte u Prima Holky!

Jmenuji se Jana a ráda bych Vám nabídla své domácí poctivé především marmelády. Všechny vznikly jako nápad na originální a chutné dárky pro nejbližší přátele k různým příležitostem. Před nějákou dobou mi moje nadšená kamarádka doporučila Fler (díky Petro!), takže teď i pro Vás.

Když jdeme na návštěvu nebo má někdo narozeniny, vezmu nějaké "ovoce ve skleničce", které je originálnější a hlavně osobnější, než pouhá láhev vína nebo bonboniera - vždy udělám spoustu radosti!

Při vaření a zavařování si zakládám především  na co největším poměru ovoce 60-70% ovoce. Moje marmelády jsou "EXTRA OVOCNÉ", kde je to jen trošku možné obsahují také různě velké kousky ovoce. Dále pak na co nejkvalitnějších surovinách (zdravé a čerstvé ovoce, pečlivě očištěné) a na co nejšetrnějším způsobu zpracování.

Marmelády nabízím většinou ve 200 g skleničkách a jako roztomilé minimarmeládky (cca 30 g) vhodné na ochutnávku, než si koupíte větši :o) nebo jako drobné dárky.

S nejlepším doporučením od svých přátel a rodiny jsem teď i na Fleru.

Ráda uslyším i Vaše "MŇAM"!

Prima Holka (teď už i Vaše)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

PS: Nedělám ty marmelády všechny jen úplně sama, proto je na místě poděkovat manželovi, mamince, manželovým rodičům a kamarádce Dáše ... za pomoc při přípravě ovoce, za šroubování skleniček, za úpravu fotografií,  za shánění skleniček a za trpělivost .... děkuji, bez Vás bych to nestíhala.

Moje produkty vznikají v nekuřáckém prostředí a bez zvířecích alergenů ... jen se mi hodně nelíbi ty Flér bannery... :o)

Tato nádherná planeta mi není lhostejná, proto většina skleniček, které používám je od původních jogurtů, marmelád, medů, přesnídávek, vždy pečlivě vymyté a vyvařené. Datum trvanlivosti uvedené na skleničce se tedy nevztahuje k aktuálnímu obsahu.

Způsob dopravy
Zboží zasílám způsobem, na kterém se s kupujícím domluvíme. Osobní převzetí je možné v Praze Řepích, po domluvě Luka nebo Stodůlky. Děkuji za pochopení
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od prima holka

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--