Domů Profil prodejce Ivet P.
  • Prodejce od r. 2011
  • Doubravnik, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 93
Aktivita: -
Registrace: 1.2.2011
Město: Doubravnik
Stát: ČR

Ivet P.

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

chci tvořit pro radost nejen sobě.

Vše, co vidíte v mé nabídce, je možno udělat v jakékoli jiné velikosti nebo barvě, každý kousek je originál. Mám hrozně ráda chvíle v oblíbené galanterii, kde probírám přadýnka a v hlavě již kombinuji možnosti, vzory, nápady protože háčkování je moje srdeční záležitost. Je to relax a zároveň závislost.

Ještě bych se měla představit. Jmenuji se Iveta, je mi 52 let, jsem rozvedená po dvaceti letech manželství a když jsem si vzala hypoteku, abych vyřešila svoje bydleni , tak jsem půl roku na to spadla a skončila v invalidním důchodu. 

A když neháčkuji, tak se starám už ne o své dvě malé čivavy, ale celkem 16 pejsku, 2 kočky, hrdličky, morče a par slepic. 

 

Modelky

 

A toto je nejspíš další, budoucí model, tedy jestli zvládne přežít. Má dva a půl měsíce, vodu mu dávám stříkačkou a protože maminka už nemá mličko, tak mu masovou kašičku prstem dávám přímo do tlamičky, protože mu nejde ani kousat. Ale vypadá to už trošku líp, měla jsem strach, ž se už jednou neprobudí, ale konečně se vše obrací k lepšímu. Asi bude mít s jídlem vždycky problémy, všichni jeho sourozenci umřeli, poslední bráška právě při pokusech něco sníst.

 

Způsob dopravy
česká pošta
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Zboží

Další zboží od Ivet P.

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--