Domů Profil prodejce Atelier Pimpinella
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 4 hodin.
  • Týn nad Vltavou, ČR
  • 77 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (26) 100%
Nadšenci: 88
Aktivita: aktivní
Prodáno: 77
Registrace: 23.2.2011
Město: Týn nad Vltavou
Stát: ČR

Atelier Pimpinella

/ Prodávající
Novinky
823310
6.8.2019 Plameny v Klášterech - Sympozium vinutých perel 2019
23.8,24.8.a 25.8 2019 Kláštery Český Krumlov

Za sedmero horami a sedmero lesy bylo jedno malé městečko a za ním kopec. Ten kopec se jmenoval Bedrník. Na kopci Bedrníku stojí malý dům. V tom domě bydllí dva lidé a jeden malý člověk. Ona studovala všechno možné umění, pohybuje se neustále pár centimetrů nad zemí a vymýšlí si "různé věci". Je pověstná tím, že dokáže restaurovat historický textil. On je realista, snaží se udržet jí, aby neodletěla moc vysoko a pomáhá realizovat její "různé věci". Je pověstný svým bystrým rozumem a zlatýma rukama...Momentálně je jejich největší inspirací a středobodem světa jedna malá, usměvavá holčička. Která má s nimi oběma trpělivost, když pracují na těch svých "různých věcech".

Proč vlastně Pimpinella? Původně jsme se rozhodli pro jméno Bedrník, podle našeho kopce , ale potom jsem se s vydala pátrat a zjistila, že bedrník (což je bylinka) se latinsky jmenuje Pimpinella a protože se mi říká Luciella bylo to najednou nad slunce jasnější.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Už od dětství jsem každou neděli seděla u rozhlasové pohádky a kreslila obrázek, byl to takový dětský rituál. Během času jsem si zamilovala pracovat s jednotlivými tématy, která mi leží v hlavě a já je postupně zpracovávám a stal se z toho také rituál. Momentálně, sestavuji pohádkové šperky je to taková relaxace inspirovaná životem:)). Na malbu, a práci s velkými plochami již nemám prostor a ani čas. Občas namaluji něco maličkého a věřte nebo ne stejně už nemám ani místo, kam obrázek pověsit. A protože se mi po vytváření příběhů stýská. Smrskla jsem si svojí radost do krabičky a pytlíčků plných kouzelných pozlátek a barevných korálků, kterými si sestavuji pohádkové příběhy v noci na klíně, když všichni okolo mne už spokojeně spí. Když večer unikám do svého milovaného světa pohádek vracím se zase zpátky k pohodě nedělního odpoledne, stolu plného pastelek a do dětství...

 

Šperky, které pocházejí z mého hraní jsou vždy originály, nikdy nepotkáte úplně stejný. Mám ráda ušlechtilé materiály a proto často používám říční perly a polodrahokamy. Kvalitní skleněné korálky považuji také za ušlechtilé. Minimálně a pouze pokud se to hodí použiji plast. Prostě mi nějak zatím neučaroval. I když obdivuji práci těch, kteří si ho ochočily. Pokud se Vám moje práce líbí, děkuji za vaše ocenění. Jestli Vám něco schází nebo po něčem toužíte napište a můžeme se nad pohádkovým šperkem právě pro Vás společně zamyslet. Ráda pracuji na konkrétních přáních:))a  ráda plním sny:))

Dodavatelé od kterých nakupuji materiál píší, že jejich zboží neobsahuje NIKL, který u mnoha lidí  vyvolává alergické reakce. Zatím se zdá, že píší pravdu, protože jsem všechny komponenty vyzkoušela na sobě a žádnou alergickou reaci jsem neměla, ačkoliv mému tělu nikl vadí.

A teď  novinka, zamilovala jsem se do vinutých korálků a tak jsme objevili  nový svět. Od listopadu rozšiřujeme naši nabídku šperků také o vinutky, které jsem sama s láskou uvinula.

Nyní je najdete je v kolonce CINGRLE ale připravujeme pro ně nový prostor v krámku Lampwork Pimpinella

                                                                                       Foto:David Lázníček

A jestli budete mít chuť podívejte se do spřáteleného obchůdku zde na Fleru //www.fler.cz/glavitra potěší se tam Vaše oči:-)

 

 

 

 

 

Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Atelier Pimpinella

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--