Domů Profil prodejce LetíLety
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 9 hodin.
  • Praha 10, ČR
  • 218 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (82) 100%
Nadšenci: 983
Aktivita: aktivní
Prodáno: 218
Registrace: 1.3.2011
Město: Praha 10
Stát: ČR
Důležitá informace: Vzhledem k tomu že jsem v pokročílém stádiu očekávání.:) A náš malý se má šťastně!! narodit!!někdy během srpna!! Tak musím vyhlásit STOP STAV přijímání zakázek. Bohužel. Během šestinedělí se zde doufám sem tam objevím a vystavím nové zboží, které mám pro Vás v záloze.Držte nám palce!Budu se brzo těšit KP

LetíLety

/ Prodávající
Novinky
407556
19.7.2015 Bohužel z důvodu hospitalizace mého manžela a mého vyčerpání nepřijímám nové zakázky a stávající se o něco málo pozdrží. Omlouvám se!

Dobrý den, vítám Vás. :)

 Jmenuji se Katka a nejvíce času trávím zhotovováním dámského (příležitostně i pánského) oblečení.

 Nejraději mám šaty a sukně prostě ženské/dívčí oblečení které podtrhne ženskou postavu. Najdete u mě jak kousky, které mají romantické prvky tak také jednoduché, elegantní, materiálem i střihem zajimavé modely. Kombinuji šifon, krajku, úplet, bavlnu. Vždy je můj záměr aby převážně na těle byl přírodní materiál.                                                                                     Většinou mám vše po jednom kuse, nebo pak model šiji znovu, ale není zcela stejný. Může se lišit trošku střihem či volbou materiálu apd. 

 Modely mám v různých barvách a délkách, velikostech spíše tak trošku univerzálních.    Kdybyste, ale přesto neobjevili tu svou barvu, délku/velikost a nebo chtěli střih trošku pozměnit tak mi napište zprávu. Ráda Vám ušiji šaty na míru podle vašich/ našich společných představ. Počítejte, ale prosím trošku z delší dobou dodání, ale záleží také na domluvě. Mohu Vám také poslat vzorky látek pro představu ..Zjistila jsem, že fotky které mám, neodpovídají úplně barevné skutečnosti..(Záleží, ale také na Vašem nastavení monitoru) 

Zboží ve skupině RECYKLACE je vyrobeno ze staršího/"použitého" materiálu kterému se snažím dát nový cíl/život vtrošku jiné podobě.                                Také u mě najdete kousky které jsou z látek z dob po našich babičkách či prababičkách a nebo z českých látek, které se již nevyrábí a je to už bohužel doprodej. (většinou bavlny, nebo polyester s elastanem)                    Vždy když něco takového objevím tak je to pro mě malí zázrak. :) Jsou to jedinečné origináli.

Příležitostně u mě můžete také  objevit nějaký doplňke.např nejčastěji rukavičky, (které nosím i ve svém sokromí a hodí se mi vesměs k celému mému šatníku) pak také brože (šifonu,tylu,taftu) nebo také druhý nejčastější doplńek látkový pás.(obyčejný nebo krajkový apd) Ten můžete použít nejen k mým šatům, ale také přes tričko, svetr apd a naposledy také límeček. Snad časem přibude více variant pro představu. 

V Módě můžete objevovat nové kombinace variace, materiály, barvy ,střihy, vzory, vesměs zde, ale skoro vše bylo, ale trošku v jiné verzi.

Pokud Vám hned neodpovím a nebo jsem Vám psala, že Vám pošlu náhledy fotek, jak pokračuji se šitím a nebo míry šatů..atp.  a nestalo se tak, tak mě prosím omluvte a přimomeňte se mi !! Mám toho hodně, plánuji i různé akce a spolupráce.  V práci je toho také hodně. Děkuji za pochopení!!

Momentálně řeším menší zdravotní záležitosti tak se může stát že Vám buď hned neodpovím a nebo že se může objednávka o pár dní pozdržet. Budu se, ale snažit aby se tak nestalo. Děkuji za pochopení.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Způsob dopravy
Česká pošta,Doporučeně.Baleno ve folii a balícím papíru (jako balík)nebo v bublinkové folii . Balíček Vám odešlu nejpozději do 3 dnů od připsání peněz na účet. děkuji za pochopení!! Zboží je možné upravit bazplatně dle Vašeho přání (malé změny jako např zkrácení)
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Zboží

Další zboží od LetíLety

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--