Domů Profil prodejce Swan Crystal
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Praha 5, ČR
  • 2707 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (72) 100%
Nadšenci: 104
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2707
Registrace: 2.4.2011
Město: Praha 5
Stát: ČR

Swan Crystal

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

MILÉ ZÁKAZNICE, VELICE SE OMLOUVÁNE, ALE Z TECHNICKÝCH I KAPACITNÍCH DŮVODŮ NEMÁME MOŽNOST SE STARAT O NÁŠ "KORÁLKOVÝ" OBCHŮDEK TAK JAK BYCHOM SI PŘEDSTAVOVALI A PROTO DOČASNĚ PŘERUŠUJEME JEHO ČINNOST. JAKMILE BUDE PROVOZ OBNOVEN, DÁME VÁM VĚDĚT. S pozdravem SC

Milé tvořilky!

Vítám Vás v mém virtuálním obchůdku, kde nabízím originální křišťálové kameny SWAROVSKI ELEMENTS jako jsou CHATON STONES (šatony, rivoli, obšívací kameny, kytičky, motýly), FLAT BACKS NO HF Stones (šatonové růže, chessboardy), FLAT BACKS HF STONES (nažehlovací  kameny - šatonové růže, chessboardy), SEW-ON STONES (našívací kameny), FANCY STONES (tvarovky - populární Cosmic Ring, Cosmic Square Ring, Cosmic Square, Cosmic Triangle, Organic Cosmic Triangle, kostky-kytičky-srdíčka-motýly-hvězdičky na puzety, atd..., BEADS (korálky - sluníčka, kostičky, kuličky), CRYSTAL PEARLS (voskované perly, PENDANTS nepřeberné množství přívěsků jako Avant-Garde, Baroko, Cosmic, Cubist, De-Art, Galactic, Pear - hruška, Drop - kapka, Cross - kříž, Flower - kytička, Leaf - list, Moon - měsíc, Star Fish - mořská hvězda, Butterfly - motýl, Shell - mušle, Navette, Octagon, Rivoli, Fish - ryba, Snowflake - sněhová vločka, Heart - srdce, Heart Crazy 4 you - srdce, Heart Devoted 2 you - srdce, Wild Heart - divoké srdce, Heart Miss you - srdce, Twist a mnoho dalších.

Dále nabízím BIŽUTERNÍ KOMPONENTYSTŘÍBRNÉ KOMPONENTY Ag925, ideálně vhodné pro použití v kombinaci s komponenty SWAROVSKI ELEMENTS. Většina typů komponentů je k dostání v obou provedeních, tj. jak v postříbřené mosazi tak ve stříbře 925.

Omluva - pokud jste v nabídce nenalezli některé výše uvedené položky, zatím se je z časových důvodů nepodařilo vložit, nabídka se bude neustále doplňovat a rozšiřovat. Také samozřejmě uvítám Vaše doporučení co Vám v obchůdku nejvíce chybí.

Těším se na záplavu Vašich objednávek!

Swan Crystal

Způsob dopravy
Zboží zasílám Českou poštou DOPORUČENĚ. Balení vždy odpovídá druhu zboží a množství - balím do sáčků, bublinkové fólie, originálních plastových vaniček Swarovski, bublinkové obálky, kartonové krabice - dle potřeby. Daňový doklad je samozřejmě součástí dodávky.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Swan Crystal

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--