Domů Profil prodejce LENKA.V.
Lenka Válalová
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Jihlava, ČR
  • 16368 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (216) 100%
Nadšenci: 502
Aktivita: aktivní
Prodáno: 16368
Registrace: 13.4.2011
Město: Jihlava
Stát: ČR

LENKA.V.

/ Prodávající
Novinky
1097668
17.3.2024 Milí nahlížející, připravila jsem pro vás několik novinek, jejichž výroba mi teď činí potěšení :)

Milí návštěvníci mého profilu,

za dobu svého působení na Fleru jsem zde objevila spoustu nádherných výrobků, technik a poznala řadu milých tvůrců, se kterými mě pojí přátelství na dálku. Vážím si toho, že se mohu podílet na výrobě a těšit drobnými maličkostmi své okolí. Cením si vašich ohlasů i zájmu o mé výrobky.

Ctím spokojenost zákazníků a snažím se maximálně vyhovět vašim požadavkům Svítíčko sluníTulipán

Vytváření drobných dekorativních předmětů z mléčné glycerinové hmoty

Výrobky plní dekorační funkci a neslouží ke kosmetickým účelům.

Všechny použité materiály a suroviny jsou kvalitní a nezávadné.

K výrobě používám vonné kompozice:

  • černý hrozen, svěží aloe, bon pari, jahoda jogurt, kapuccino, kokos, zelené jablko, jasmín, šeřík, jablko-kiwi, jahoda, lesní plody, květinová zahrada, aviváž, magnolie, anglická růže, čajová růže, jantarové slunce, káva, perníčky, jablečný závin, granátové jablko a zelený čaj, Frangipani, frézie a hruška, bílý čaj, Garden Path, fialka, Davinia, Japonská švestka, azalka, Citrus Burst, Černá orchidej, třešeň


a 100% silice: levandule, pomeranč, litsea cubeba, skořice

Vonné dekorace dodávám dárkově zabaleny v celofánovém sáčku ovázaném  stuhou, lýkem, provázkem nebo šňůrkou (některá jsou uložena v krabičce). Na přání lze sestavit libovolnou kombinaci barev i vůní. Barvy i vůně průběžně doplňuji, může se stát, že některá vůně nebude dostupná. Lze se domluvit na alternativě.

Doporučení: Pro zachování barvy je třeba nevystavovat výrobky přímému slunečnímu záření. Jinak barvy blednou.

Prosím pamatujte na to, že na výrobu většího počtu (nad 100ks) potřebuji delší čas- tj. 1-3 týdny na objednání materiálu, výrobu a poslání. Je ideální, pokud se vnitřní poštou předem domluvíme, abyste dostali zásilku včas. Lze si dojednat určitý termín dodání (např.objednávám v dubnu, přeji si dodat začátkem června). Platby prosím realizujte až kolem termínu dodání.

Pokud zamýšlíte využít dekorace jako pozornost pro svatebčany, je rozumné objednat si zboží zhruba 2-1 měsíc před očekávanou událostí. Je zbytečné ubírat na jejich hodnotě předchozím dlouhodobým skladováním.

Ráda vyrábím dekorativní balíčky s věnováním. Můžete si vybrat libovolný výrobek, na Vaše přání zakomponuji věnování k výrobku. Stačí dodat informace (komu chcete výrobek darovat).

Vytváření drobných dekorativních předmětů z keramického prášku

Jde o jemný, bílý keramický prášek pro výrobu dekorativních nástěnných reliéfů, kachlů, dekoračních a užitných předmětů. Po vytvrdnutí je výrazně tvrdší než sádra. Zhotovený předmět (reliéf, figurka, mozaikový kámen atd.) je vyjmut z formy a po krátkém oschnutí může být pomalován či jinak povrchově upravován. Vyznačuje se jedinečnými vlastnostmi jako univerzálně použitelná umělecká licí hmota: • naprosto bez zápachu • velmi jemná přesnost odlévání • jednoduché míchání a zpracování • neobsahuje žádné nebezpečné látky. 

Hotové ozdůbky mají tloušťku v průměru kolem 0,3-0,5 cm. Na požádání mohu dodat bližší informace ohledně velikosti jednotlivých ozdob.

Vytvrzené výrobky ještě začišťuji, aby byly v konečném provedení uhlazené, bez nápadných vad.

Kresba

Vzhledem k náročnosti zadaných kreseb a studijní vytíženosti své dcery se přijímání objednávek omezuje a časově protahuje.

Dekorace- může se stát, že je výrobek vyprodán, tvořím často na zakázku a nemohu skladovat veškeré zboží. Nový výrobek může být nepatrně pozměněn (např. v přízdobě). Děkuji za pochopení.

K zakoupenému zboží vystavuji fakturu (na přání zákazníka). Lze si ji stáhnout v rámci objednávky. Pokud ji potřebujete vytisknout a poslat, uveďte to prosím k objednávce.

Vždy mě velice těší, když zakoupený produkt dorazí v pořádku a setká se s příznivým ohlasem. Budu ráda, když se po obdržení zboží ozvete a zhodnotíte nákup. Úsměv

 

Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od LENKA.V.

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--