Domů Profil prodejce Tynnnka
Martina Šímová
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 hodin.
  • Písek, ČR
  • 166 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (67) 100%
Nadšenci: 442
Aktivita: aktivní
Prodáno: 166
Registrace: 19.4.2011
Město: Písek
Stát: ČR

Tynnnka

/ Prodávající
Novinky
1096692
9.3.2024 Opožděně všem moc děkuji za milé gratulace k Top výběru ♥️ a krásné předjarní dny přeji

***

MARTINA ŠÍMOVÁ

tvorba klik:

 

 

 

 

VÍTEJTE

 

 

 

Jak jsem se dostala k plstění klik:

 

Jak se maluje jehlou klik:

 

 ... MILUJU ŽIVOT ...

děkuji

*

 

Zboží odesílám do tří pracovních dnů od připsání částky na účet u KB na adresu vámi uvedenou v objednávce. Platby přijímám pouze bezhotovostně převodem na bankovní účet. Na dobírku nezasílám, děkuji za pochopení.

V případě objednání více kusů zboží najednou s celkovou hodnotou nad 1000,- Kč se navýší poštovné dle sazebníku Česté pošty - je možné poslat jako Cenný balík nebo Balík do ruky, pak bude poštovné a balné 150,- Kč, nebo jako jinou službu - dle domluvy.

 

Faktura bude vystavena elektronicky u každé objednávky, připravena k vytištění, která současně slouží jako dodací a záruční list. Pokud byste ji chtěli přiložit i v papírové podobě ke zboží, prosím připište mi to do objednávky.

 

Kvůli mým mateřským, zaměstnaneckým a dalším milým povinnostem a činnostem mi zatím nezbývá čas na uskutečnění tvorby „na přání“ / na zakázku. Snad si ale „ten svůj kousek“ najdete i v mé volné nabídce.

 

Barvy se mohou mírně lišit podle nastavení monitoru, světelných podmínek při focení atd. Pokud byste hledali nějaký výrobek v přesném odstínu a nebyli si z fotografií jistí, kontaktujte mne – pokusím se vám barvy ještě co nejpřesněji popsat apod.

 

Některé příze mohou hlavně ze začátku trochu pouštět vlákna - chloupky. V případě potřeby stačí přebytečný chlup jemně obrat a používáním a běžnou doporučenou údržbou dochází většinou k ustálení.

 

Výrobky vznikají v nekuřáckém prostředí bez jiných zvířecích alergenů, než které se přirozeně vyskytují v materiálu, ze kterého jsou některé mé výrobky (jako je vlna, vlna alpaka apod.).

 

Mé módní doplňky (hlavně ty plstěné) jsou většinou určeny pro drobnější ženské postavy, krk, ruce ... Háčkované a pletené výrobky jsou již univerzálnější, většinou hlavně pro střední (nebo opět také i drobnější) velikost.

 

 

Pokud by zboží neodpovídalo vašim představám, můžete jej nepoužívané bez udání důvodů vrátit (tzn. odeslat zpět) do 14ti dnů od doručení (převzetí) – prosím v takovém případě mě předem kontaktujte a vše domluvíme. Náklady spojené s vrácením zboží hradí zákazník (kupující). Po doručení zboží zpět nebo prokázání jeho odeslání zpět vám vrátím peníze na účet.

Každý vystavený kus zboží je originál - v okamžiku odeslání objednávky kupujete přesně tento vystavený kus a kvůli např. nedostupnosti totožného materiálu, specifikám zvláště mokrého plstění a dalšímu nemohu akceptovat požadavky na jakoukoli jeho změnu (např. velikosti, barvy, ...).

Prodávající odpovídá za to, že dodané zboží nemá vady. Pokud se později ukáže, že zboží má nějakou vadu, máte právo zakoupené zboží reklamovat (záruka se vztahuje na vady materiálu, funkční vady, vady vzniklé při výrobě a kompletaci zboží; nevztahuje se na opotřebení a vady vzniklé používáním zboží). Při případné reklamaci budu postupovat dle platných právních předpisů a pokud možno k maximální spokojenosti zákazníka.

 

 

Více v Obchodních podmínkách uvedených dole pod Způsobem dopravy.

 

 

Také pokud byste měli jakýkoli jiný dotaz, napište mi vnitřní poštou – ráda všechny vaše dotazy obratem zodpovím. :)

 

 

Vaše

© Tynnnka - Martina Šímová 2014 - 2023

 

image

 

Způsob dopravy
Českou poštou, doporučeně, bublinková obálka nebo jiné vhodné balení dle typu výrobku (k výztuze používám také recyklované materiály); v případě objednání více kusů zboží najednou s celkovou hodnotou nad 1000,- Kč se zvýší poštovné dle sazebníku České pošty - je možné poslat jako Cenný balík nebo Balík do ruky, pak bude poštovné a balné 150,- Kč; faktura bude vystavena elektronicky u každé objednávky, připravena k vytištění - pokud byste ji chtěli přiložit i v papírové podobě ke zboží, prosím připište mi to do objednávky; po dohodě možné také osobní předání v centru Písku (po předchozí bezhotovostní úhradě na účet) - v tom případě samozřejmě odpadnou poplatky za poštovné a balné
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Tynnnka

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--