Domů Profil prodejce AHORA AQUI
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 14 hodin.
  • Praha, ČR
  • 1149 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (294) 100%
Nadšenci: 1480
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1149
Registrace: 27.4.2011
Město: Praha
Stát: ČR

AHORA AQUI

/ Prodávající
Novinky
934251
25.2.2021 28.2. Na konci tohoto týdne zavíráme tento obchod, děkujeme za Vaši přízeň která trvala skoro 10 let:-) Pokud by se našel někdo kdo by chtěl v naší práci pokračovat a má podobného ducha jako my, umí šít úplety atd., můžete nám napsat a třeba se nějak domluvíme:-)
Děkujeme!:-)

 OD 1.1.2021 máme dovolenou a nepřijímáme objednávky! Děkujeme

Kolekce PLEASURE

 

Kolekce Happy

 

 

 

 

Barva ticha

Kdykoliv se díváte na něco modrého, na modrou oblohu, modrou řeku, tiše seďte a dívejte se na tu modrou barvu, a pocítíte hluboký souzvuk s barvou. Kdykoliv meditujete na modrou barvu, sestoupí na Vás hluboké ticho. Modrá je jednou z nejduchovnějších barev, protože je to barva ticha, nehybnosti. Je to barva klidu, odpočinku, uvolnění. Kdykoliv jste opravdu uvolnění, najednou pocítíte modré záření. A když dokážete cítit modré záření, budete se okamžitě cítit uvolnění. Pracuje to v obou směrech.

OSHO

 

AHORA AQUI… TEĎ A TADY…

Srdečně Vás vítáme ve světě relaxu, uvolnění, snění, motivace, yogy, kultivace vnitří harmonie…

V prostoru našeho virtuálního obchůdku můžete načerpat energii, zůstat, jak dlouho chcete, procházet se, přemýšlet, jen tak být, prohlížet, zkoušet… ptát se… na cokoliv…

Každý je tu vítán a každý může objevit nějaký kousek pro sebe, pokud hledá...

U nás na poličkách najdete oblečení z příjemných mazlivých materiálů, ve kterém můžete cvičit yogu, jen tak doma relaxovat nebo v něm jít na procházku…meditační polštáře zafu které potěší při pravidelné meditaci a pomohou ke správnému držení těla při dlouhém sezení.

Když se snažíme slovy popsat, o čem je vlastně náš obchůdek, nějak na to písmenka nestačí… Je to zvláštní, nabízet pohromadě oblečení, knížky, obrázky, svíčky… Jenže všechny mají jedno společné. Staly se v průběhu času naší součástí. Nebo spíš, vždycky jí byly, ale teď poprvé je dáváme na světlo a všechny pěkně pohromadě na jedno místo… A jistojistě budou přibývat.

Tento obchůdek je zhmotněným snem ve virtuálním prostoru, hřištěm, kde si budeme hrát. A také možností nabídnout vše, co jsme se dosud naučili a čím se už léta zabýváme. Něco bylo dosud hlavní „pracovní činností“ (to oblečení), něco krásným hobby. Oba světy se pomalu přibližovaly a inspirovaly se, až splynuly v jedno… V jedno krásné harmonické místo, které si nechceme nechat pro sebe.

Věříme v Anděly, kteří nám pomáhají plnit naše sny, ve štěstí, v sílu optimismu, v to, že všechno je možné a nic není jisté, jen přítomnost, kterou stojí za to prožít naplno…

A tak, buďte ještě jednou u nás vítáni, teď a tady:-)

 

kolektiv AHORA AQUÍ

 

 

Způsob dopravy
Všechny věcičky pečlivě balíme do bublinkatých obálek nebo jak je třeba a odesíláme Českou poštou do týdne od obdržení částky na účet.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Zboží

Další zboží od AHORA AQUI

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--