Domů Profil prodejce u Květky
Květoslava Čejková
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Teplice, ČR
  • 22351 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3893) 100%
Nadšenci: 2183
Aktivita: aktivní
Prodáno: 22351
Registrace: 1.5.2011
Město: Teplice
Stát: ČR
Důležitá informace: *** DO KONCE DUBNA ODESLÁNÍ PŘES BALÍKOVNU NA ADRESU POUZE ZA 40,- *** Ohledně dovolené bude od června do srpna obchůdek dočasně uzavřený. Kdo má vyhlédnutý nějaký výrobek, neváhejte! Objednávky budu přijímat pouze do 21. týdne. ***ke každé objednávce, v které bude obal na knihu vložím jako...

u Květky

/ Prodávající
Novinky
1100920
17.4.2024 Kvítečkové pouzdro na brýle
https://www.fler.cz/zbozi...

 Jmenuji se Květa a pocházím ze severních Čech.

 Vyučila jsem se šičkou a od té doby se šicí stroj stal mým velkým kamarádem. Šiji s radostí, s láskou a proto jsem si otevřela tento obchůdek, abych se se svými maličkostmi podělila i s vámi.

 Každé zhotovené pouzdro na mobil je originál. Je vyráběné na přání podle zadané velikosti mobilu.  Třeba tu najdete také něco pro sebe nebo si vyhlédnete malý dáreček pro své blízké a přátelé.

Prodávám i jinde a v ojedinělých případech se může stát, že zboží je dočasně nedostupné. Pište do zpráv a můžeme se domluvit na náhradě jiného nebo podobného výrobku. 

Budu opravdu ráda i když si mé výrobky třeba jen prohlédnete.
 
Těším se na vás.
Květa {#emotions_dlg.rose2}
 
 
       Miluju tě!Miluju tě! nakukujte, nakupujte, ale prosím, NEKOPÍRUJTE! Miluju tě!Miluju tě!
 
 
 
 
**************************************************************
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SOUPRAVY
 
  
 
 
  
 
 
  
  
  
 
 
 
 
  
   SOUPRAVA NA TABLET A MOBIL JDE ZHOTOVIT Z KAŽDÉHO LÁTKOVÉHO PANELU
 Velký úsměv  
 
OBALY NA KNIHY
 
 
 
 
 
 
 
 
VOŇAVÉ LEVANDULOVÉ SRDÍČKOVÉ ZÁPICHY
 
  
 
DĚTSKÁ PŘIKRÝVKA
 
 
 
       
 
 
 TOPlist

 

V kategorii najde pouzdra která jsou rozdělena podle použitého materiálu. Pro správně padnoucí pouzdro napište do objednávky velikost telefonu. Pokud je ještě v ochranném pouzdře, prosím změřte rozměr i s ním. Pokud je telefon silnější víc jak 1 cm, prosím uveďte i tento rozměr. Jen tak bude pouzdro pasovat.

Cena která je psaná u pouzder se vztahuje do maximální velikosti mobilu 17 x 9 cm. Jestli bude požadovaná velikost větší vložím do objednávky úpravu v částce 65 Kč.  

Na pouzdra z kočárkoviny a z bavlněné látky jde zhotovit na zadní straně malá zipová kapsička. Cena obalu s kapsičkou bude s příplatkem 95 Kč. Požadavek na kapsičku stačí napsat k objednávce a před jejím přijetím vložím příplatek za úpravu. 

Poutko na ruku můžete vybírat zde podle hodících se barev:

https://www.fler.cz/zbozi/poutko-s-karabinkou-poutko-na-ruku-klicenka-13872823

 

Způsob dopravy
Objednané zakázky odesílám Českou poštou jako doporučené psaní. Pro malé zakázky je možnost odeslání jako obyčejné psaní, za které nenesu zodpovědnost při jeho ztrátě! Nedoručená zásilka se nedá zpětně dohledat, protože na ní není vystavený žádný doklad pro sledování. Na poštu chodím pouze ve středu a v sobotu. Přes Zásilkovnu odesílám balíčky průběžně. Platby připisuji ve večerních hodinách a následně potvrzuji platbu objednávek. Balíčky odesílám nejpozději v den, který je potvrzený u každé již uhrazené objednávky. Pokud se jedná o větší rozměr zásilky, pak odesílám jako cenné psaní nebo balík do ruky a tím se i upravuje poštovné podle váhy a tarifů České pošty. U každé objednávky naleznete po uhrazení vygenerovanou fakturu k vytištění nebo nahlédnutí. Pokud fakturu budete chtít přiložit do balíčku, napište to do poznámky k objednávce.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od u Květky

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--