Domů Profil prodejce hobbydilna
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 7 hodin.
  • Otrokovice, ČR
  • 118 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (27) 100%
Nadšenci: 84
Aktivita: aktivní
Prodáno: 118
Registrace: 4.5.2011
Město: Otrokovice
Stát: ČR
Důležitá informace: Z OSOBNÍCH DŮVODŮ NEMOHU DO ODVOLÁNÍ VYŘIZOVAT OBJEDNÁVKY. MOC SE OMLOUVÁM VŠEM, KTEŘÍ JIŽ OBJEDNÁVKU PROVEDLI. Tvoříte-li z korálků, navštivte také můj obchůdek: "koralky od hobbydilny". Jde pouze o dočasný obchod do vyprodání zásob.

hobbydilna

/ Prodávající
Novinky
227067
26.1.2014 Tvoříte-li z korálků, navštivte také můj obchůdek:
www.fler.cz/koralky-od-ho...

Košíkářství - toť má doména

Práci s pedikem jsem se začala věnovat před devíti lety. Vyzkoušela jsem pléct cokoliv, ale nakonec jsem zůstala u oplétání láhví. Nevím jestli proto, že mi šly nejlépe, nebo proto, že mi to přišlo zajímavé, nebo .... opravdu už nevím. Ale co vím, že už mě nebavilo oplétat láhve jen tak pro sebe. A tak jsem zde ...

U každého řemesla mám ráda použití klasické techniky pomocí moderních materiálů a vzorů. Bohužel, ne vždy se mnou mé okolí tento názor sdílí a tak mám v nabídce i hodně klasických opletů. Ale nebráním se žádným výzvám :-)

Většina láhví použitých na oplet je koupených za tímto účelem, jsou tedy nové, ale občas se stane, že se mi pod ruce přikutálí láhev krásného tvaru, ale již po zkonzumovaném obsahu. Ty jsou samozřejmě řádně vyčištěny. Rozdíl je většinou zřejmý na ceně a také v popisu.

Bytové dekorace - toť plně má doména a láska

Věnuju se jí již mnoho let, ale pouze na úrovni kamarádské. Ta jsem se rozhodla, že by nebylo špatné dát Vám jednou možnost nakouknout do toho, co je až mou posedlostí. Mnoho lidí kolem mne má byt vybavný převážně mými dekoracemi ( bohužel pro ně, každý rok mají narozeniny, svátek a vánoce :-) - zatím nic nevyhodili). Tak by nebylo špatné, aby jste se nechali inspirovat a pořídili nějaký ten doplněk i pro sebe.

Svatební dekorace - toť částečně má doména

Vzhledem k tomu, že se už asi 5. sezónu věnujeme s kamarádkou satebním dekoracím a dekorování celého svatebního dne, rozhodla jsem se ( po konzultaci s kamarádkou - pro ty nenechavé :-)), že Vám dám možnost pořídit si část naší dekorace, kterou vyrábím přímo já.

Špunty na láhve a svícny - toť doména mého předka ( tatínka)

Je patrné, že jablko nepadlo zas tak daleko od stromu a nějaký ten tvořivý gen se ke mně zatoulal. Má rodina se mnoho let věnuje práci se dřevem na úrovni hobby, a protože já znám situaci na trhu a vím, jak velký nedostatek je pěkných špuntů (zátek), vyrábí je můj tatínek ze dřeva ovocných stromů, přesně podle mých představ, potřeb  a návrhů.

Svařování kulatiny a výroba svícnů z něj už tak nějak přišla sama, jak jsme se tak nějak probírali těmi řemesly. Je to opět koníček na úrovni hobby.

Šité a háčkované věcičky - toť doména mého druhého předka ( maminky)

Občas něco spichne ( nebo zpichne?), co moc dobře vypadá, a tak Vám to představuji.

NO A TAK JE TU CELÁ MÁ D.N.A. SPIRÁLA. Jsme prostě tvůrčí tým.

Na Fleru mne můžete najít také pod jménem "KORÁLKY od Hobbydilny".

 

Neváhejte vybrat ještě další doplňky z textilu v obchůdku Markýza70 nebo Majka47. Pokud vyberete zboží v obou obchůdkách, bude Vám počítáno jen jedno poštovné - to vyšší, aby byly pokryty náklady na dopravu. Pokud si objednáte v obou obchodech, uveďte to prosím do poznámky v objednávce.

 

 

 

Způsob dopravy
Doprava Českou poštou. V případě, že budou v objednávce 2 ks různého zboží, bude počítáno to dražší poštovné, aby byly pokryty náklady na složitější zaslání. Poštovné na slovensko POUHÝCH 3,5 euro.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od hobbydilna

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--