Domů Profil prodejce Barevné Světlo
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Kralupy nad Vltavou, ČR
  • 2 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (2) 100%
Nadšenci: 1
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2
Registrace: 17.5.2011
Město: Kralupy nad Vltavou
Stát: ČR

Barevné Světlo

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte v Barevném světle!

Ryolit v kůži - náramekPro všechny dívky a ženy, které rády podtrhují svou jedinečnost originálním doplňkem zde nabízím šperky z polodrahokamů v autorských designech. Ať už upřednostňujete šperky jemné, či výraznější, nebo hledáte stylový dárek pro své blízké – Barevné světlo je tu pro Vás.

Vyberte si ozdoby pro každodenní nošení i klenoty a talismany pro speciální příležitosti. Vyjádřete svůj osobitý styl krásným šperkem. Symbolem oznamujícím světu: „Tohle jsem já!

 

O autorce - Lenka Aleiandra Převorovská

Lásku ke šperkům jsem zdědila po své matce, přičemž vždy mě přitahovaly šperky nápadité, elegantní, s osobností. A s kamenyLenka. Radost z jejich nošení mě později inspirovala k výrobě vlastních designů, od prvních pokusů na střední škole až po současnou tvorbu. Na základě kladných ohlasů na mou práci jsem se pak rozhodla nabídnout své výrobky i mimo okruh přátel a známých. Tak vzniklo Barevné světlo.

Pracuji pečlivě a s důrazem na detail. Ve svých designech respektuji duši kamenů a snažím se o jejich soulad s dalšími použitými prvky a materiály. Výsledný šperk je pak harmonickou kompozicí tvarů a barev. Důležitou součástí tvůrčího procesu je i pečlivý výběr materiálu z mnoha zdrojů v ČR i v cizině. Mým cílem je nabízet kolekce krásných a originálních šperků, které zdůrazní jedinečnost toho, kdo je nosí.

 

Šperky...

Večerní citrínVšechny  náhrdelníky, náramky a náušnice z mé dílny jsou tvořeny kombinací polodrahokamů s dalšími materiály. Přírodní charakter kamenů dodává šperkům osobnost a odlišuje je od běžné bižuterie. Kameny jsou jako lidé: každý je originál. Zejména to platí pro kameny nebroušené, které v podobě přívěsků dominují některým náhrdelníkům. Výsledný dojem je tak díky neopakovatelnému tvaru a odstínu kamene vždy unikátní.

 

Polodrahokamy, korálky a další použité materiály

Díky sepjetí s energiemi přírody působí polodrahokamy jemně, ale účinně na ty, Turmalín v černé (set)kteří jsou s nimi v kontaktu. Lze je tak využít jako neocenitelné pomocníky při řešení nejrůznějších potíží zdravotního i psychického charakteru. Některé druhy kamenů slouží také jako ochránci (například černý turmalín nebo onyx).

Polodrahokamy kombinuji nejčastěji s korálky. Nepřeberné množství tvarů a odstínů korálků mi totiž umožňuje vybrat vždy právě to, co kámen potřebuje, aby vynikl v celé své kráse. Celkový dojem z kamenů je díky korálkům také příjemně rozvolněný a jemný.

V některých designech se polodrahokamy prolínají s kůží. Šperky založené na Čakrový náhrdelník s křišťálem a přívěskem - trojřadýtomto nadčasovém materiálu jsou působivé a stylově čisté a budou Vám vhodným doplňkem pro nejrůznější příležitosti.

Zapínání náhrdelníků jsou nejčastěji z bižuterního kovu, některé luxusnější šperky však mají zapínání stříbrná (Ag 925). Pak je to vždy uvedeno v popisu materiálu konkrétního šperku. Na přání Vám bižuterní zapínání za doplatek vyměním buď za stříbrné (50-70 Kč dle velikosti), nebo za magnetické (30 Kč), a to u kteréhokoliv Vámi vybraného náhrdelníku (magnetické zapínání vyhovuje zejména ženám, které by mohly mít s běžným karabinkovým Jednoduché korálky 07zapínáním potíže, například kvůli syndromu karpálního tunelu).

Závěsy náušnic bývají buď z bižuterního kovu, anebo z chirurgické oceli - pak je to uvedeno v popisu materiálu u konkrétního šperku. I zde je možnost výměny bižuterního závěsu za ocelový, což ocení hlavně ženy s alergiemi na barevné kovy.

Jako navlékací materiál slouží ocelové lanko, NYMO (ultra pevná povoskovaná nylonová nit), nebo již zmíněná kůže.

 

Přeji Vám příjemné nakupování a radost z nošení šperků  z Barevného světla!

Lenka Převorovská

Způsob dopravy
Zboží vždy pečlivě zabalím do ochranných materiálů dle velikosti a charakteru výrobku (bublinková folie, popř. krabička) a do 5 dnů od obdržení platby na můj účet jej odešlu doporučeně prostřednictvím České pošty. Po dohodě je možno zboží zaslat i na dobírku. Při objednávce více kusů platíte vždy jen jedno poštovné. Zboží zasílám do všech zemí EU. Součástí zásilky je i daňový doklad.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Barevné Světlo

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--