Domů Profil prodejce SomethingBlue
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 3 hodin.
  • Praha, ČR
  • 48 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (23) 100%
Nadšenci: 190
Aktivita: aktivní
Prodáno: 48
Registrace: 3.6.2011
Město: Praha
Stát: ČR

SomethingBlue

/ Prodávající
Novinky
332660
29.11.2014 Po dlouhé odmlce jsme zase zpět s hravými i něžnými doplňky pro každou slečnu či paní :) Pojďte si prohlédnout novinky a možná pořídit i nějaké ty vánoční dárky...

Zdravím všechny příchozí :)

Mé jméno je  Dominika...

Pokud hledáte nějakou tu ženskou nezbytnost, drobnost na parádu nebo dárek pro kamarádku/maminku/přítelkyni, pak jste jistě na fleru správně...a já budu ráda, když "to" u Vás vyhraje některé cingrle z mojí nabídky ;)

Račte si prohlédnout co je libo, u všeho se snažím uvést nejdůležitější informace a pokud hned nenajdete odpovědi na své otázky u výrobků, stačí se zeptat :)

Máte-li snad nějaké speciální přání, můžeme společnými silami zapracovat na bižu podle Vašich představ!

 

 

 

Prosím berte na vědomí, že všechny výrobky jsou ručně dělané, to znamená, že nemusí být po všech stranách souměrné a dokonalé jako z továrny. Doporučuji si před nákupem detailně prohlédnout všechny přiložené fotky. Nicméně, pokud nebudete se svým nákupem spokojeni, nezapomeňte se mi do 14 dnů od převzetí ozvat, není problém se domluvit na výměně nebo vrácení peněz(nezahrnuje poštovné). Pevně ale doufám, že všechny nákupy proběhnou ke spokojenosti obou stran :)

 

 

 

// TOPlist

Způsob dopravy
Poštou, jako doporučenou zásilku - upravila jsem způsob zasílání - nyní v obyč. obálkách vystlaných bublinkami, takto šetříme materiálem a Vy platíte méně ;) Poštovné a balné - i při objednávce více kusů - 42 Kč, pokud by byl potřeba větší balík za vyšší poštovné, budete upozorněni.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od SomethingBlue

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--