Domů Profil prodejce TWEETY.M
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 hodin.
  • Dolní Ředice, ČR
  • 2920 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (541) 100%
Nadšenci: 1061
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2920
Registrace: 12.6.2011
Město: Dolní Ředice
Stát: ČR
Důležitá informace: 30 % SLEVA na všechno vystavené zboží. Slevu uplatníte zadáním kódu EU3-KH9-E81 v objednávce. Platí do 31.3.2024. (zboží není nabízeno pouze zde, dostupnost bude nejprve ověřena, děkuji za pochopení)

TWEETY.M

/ Prodávající
Novinky
1097762
18.3.2024 AKCE 30 % SLEVA na všechno vystavené zboží. Slevu uplatníte zadáním kódu EU3-KH9-E81 v objednávce. Platí do 31.3.2024. (zboží není nabízeno pouze zde, dostupnost bude nejprve ověřena, děkuji za pochopení)

 

U každého výrobku jsou uvedeny dostupné velikosti, míry velikostí a možnosti barevného provedení.

Jak zjistíte správnou velikost?

☝️ Doporučuji měřit! U každého výrobce Vám může vyhovovat jiná velikost.

Návod na měření: neměřte dítko, ale nějaké oblečení, i u výrobků jsou uvedeny míry daného zboží, ne dětí. Toto měření je ověřeno, vyzkoušeno a zajistí, že vyberete vyhovující velikost. Co se délky kalhot týká - řiďte se krokovou délkou = od rozkroku dolů. ☝️ Toto neplatí pro pohodovky a turky, které mají snížený sed, tam se řiďte boční délkou. Stažení v pase je vždy uvedeno a zda vyhovuje zjistíte také přeměřením nějakých kalhot.

 

Uvedené podmínky platí pro nákup zboží u prodejce TWEETY.M, stanovují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a nakupujícího. Odesláním objednávky nakupující potvrzuje, že souhlasí s těmito obchodními podmínkami.

 

1. Zboží lze do 14 dnů vrátit - nepoškozené, nenošené, neprané. Zpětné poštovné hradí nakupující. O vrácení mě předem informujte vnitřní poštou, nečekané balíčky nepřijímám a neberu na ně zřetel.

 

2. Zboží upravované, nebo šité na zakázku nelze do 14ti dnů vrátit.

 

3. Každý výrobek je popsaný (barva, rozměr, materiál, velikost,...). Barevný odstín se může trochu lišit, což může být způsobeno vyfocením (v tom případě uvádím v popisu), nebo nastavením monitoru u Vašeho PC. V případě nejasností mi napiště, ráda odpovím.

 

4. U každého výrobku je v popisu tabulka velikostí a rozměrů. Neřiďte se jen číslem velikosti, ale zkontrolujte si prosím i konkrétní rozměry, každý výrobce může mít jinak, předejdete tím zklamání a reklamaci. Vždy doporučuji měřit ne dítko, ale nějaké oblečení, jelikož i u zboží jsou uvedeny míry výrobku ne dítka. Toto měření je vyzkoušeno, ověřeno a zajistí Vám, že vyberete vyhovující velikost.

 

5. Zboží zasílám českou poštou. Termín odeslání je uveden u každého výrobku, popř. se dohodneme vnitřní poštou.

Zboží zasílám českou poštou, pečlivě zabalené, aby nedošlo k poškození. Zásilka do částky 680,-kč = poštovné/balné 65- 70,-kč (bude upraveno při přijetí objednávky- z důvodu zdražení duben 2021), zásilka nad 680,-kč = poštovné/balné 140,-kč (odesílám jako balíček s pojištěním na odpovídající částku).

 

 6. Údaje zákazníka budou zpracovány výhradně za účelem vyřízení objednávky a dodání zboží.

Odeslání je 5-7 pracovních dnů po přijetí platby na účet, týká se i zboží skladem. Ne každý den se dostanu na poštu. Pokud zvolíte odeslání přes zásilkovnu, je odesláno dříve!

Způsob dopravy
zboží zasílám českou poštou, pečlivě zabalené, aby nedošlo k poškození. Zásilka do částky 680,-kč = poštovné/balné 65- 70,-kč (bude upraveno při přijetí objednávky- z důvodu zdražení duben 2021), zásilka nad 680,-kč = poštovné/balné 140,-kč (odesílám jako balíček s pojištěním na odpovídající částku).
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od TWEETY.M

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--