Domů Profil prodejce stressless
  • Prodejce od r. 2011
  • Kyjov, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 2
Aktivita: -
Registrace: 22.6.2011
Město: Kyjov
Stát: ČR

stressless

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vitejte pratele,

dekuji Vam za navstevu meho profilu. Jmenuji se David Borovicka a rad bych zde predstavil svou tvorbu. Hlavni pracovni naplni meho profesniho zivota je graficky design. Pusobim predevsim v oblasti vizualni reklamy (podilim se na vzniku firemnich katalogu, letaku, plakatu, upoutavek, apod.) a dale pak v oblasti fyzicke vyroby umeleckych a dekoracnich predmetu.

Vytvarim tez prototypy umeleckych produktu, jenz slouzi k pozdejsi masove produkci a prodeji. Mezi takove produkty muzeme zaradit privesky, medailonky, reliefni vyrobky, sochy, a jine.

Vsechny me vyrobky vytvarim (modeluji) rucne v digitalnim prostredi (s pouzitim tabletu, tedy elektronickeho pera).  Motivy vznikaji dle vlastni fantazie, pripadne jsem schopen pracovat dle fotek a obrazku. V konecne fazi vyroby nastupuje CNC technika, ktera svym povestnym poslednim krokem vdechne virtualnimu dilu zivot. Z digitalni prace tak vznikne dilo realne, fyzicke.

V procesu takoveto vyroby vzniklo nekolik del, ktere jsem vytvoril jen pro radost ve svem volnem case. A prave tyto vyrobky bych rad nabidl zde, mozna, ze se nekomu zalibi a udelaji mu radost.

Dekuji

Způsob dopravy
Výrobky odesílám prostřednictvím České pošty jako "křehkou" cennou zásilku. Objednávku odesílám do týdne od obdržení platby. Vyrobky jsou pečlivě balené v bublinkové folii a v pevné krabici.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od stressless

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--