Domů Profil prodejce Dzifi
  • Prodejce od r. 2011
  • Čestín, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 2
Aktivita: -
Registrace: 4.7.2011
Město: Čestín
Stát: ČR
Důležitá informace: Platbu za zboží očekávám do 5 dnů - pokud nebude zaplaceno, objednávku ruším, aby zboží nebylo zbytečně blokováno pro další prodej.

Dzifi

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítám Vás v mém obchůdku.

Jmenuji se Dita Boumová. V současnosti bydlím na "samotě u lesa" a to doslovně, ve společnosti svého muže, dvou psů, dvou kocourů, beránka, tří oveček a miliónů včeliček.

Při práci na zahradě, domě a o všechnu tu drobotinu si ovšem najdu čas i na to, co mě naplňuje a z čeho mám radost a tím jsou ruční práce.

Věnuji se nitěné grafice, tvorbě naušnic, náhrdelníků a náramků. Jelikož jsem již v úvodu napsala, že žijeme i s ovečkami, tvořím i plstěné kuličky za sucha. A jelikož mám ráda přírodu jako takovou, chtěla bych používat vlnu v přírodní barvě. Během roku tedy přidám výrobky z vlny, kterou si chci sama upravovat. Zatím tvořím z toho, co trh nabízí a už se těším na jaro a na první stříhání, čištění (praní) a česání.

Pokud si nějaký výrobek vyberete a chtěli byste jinou barvu, velikost nebo tvar, napište mi a já Vám vyhotovím výrobek dle Vašeho přání.

Způsob dopravy
Platba za zakoupené zboží probíhá předem na účet vedený u Equa Bank. Zboží vždy pečlivě balím a obal volím dle zasílaného obsahu a v případě zboží skladem odesílám do 2 pracovních dnů po připsání peněz na účet (u zboží na objednávku v termínu uvedeném u dané položky). Cena dopravy je složena z poštovného a balného, přičemž při koupi více kusů platíte pouze 1 poštovné (pokud je poštovné u výrobků rozdílné, zaplatíte pouze to vyšší). Při vyšší hmotnosti se může poštovné změnit - zadám jej při potvrzení platby. Balíčky odesílám doporučeně prostřednictvím České pošty.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Dzifi

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--