Domů Profil prodejce phaint
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 14 hodin.
  • Otrokovice, ČR
  • 43 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (16) 100%
Nadšenci: 27
Aktivita: aktivní
Prodáno: 43
Registrace: 20.7.2011
Město: Otrokovice
Stát: ČR

phaint

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítám vás na svém profilu a děkuji za zastávku - svědčí o tom, že vás moje hedvábíčka něčím zaujala, a to mě samozřejmě těší.

S hedvábím se namlouváme už skoro dvacet let díky tomu, že jsem koupila kamarádce sadu k narozeninám a přišlo mi to dost zajímavé na to, abych to chtěla sama vyzkoušet. Zkouším dodnes, občas u toho děsně kleju, protože některé reakce jsou prostě nepředvídatelné, nebo se jednoduše vloudí chybička. Ale většinou si to užívám. Na Fler se vracím po několikaleté pauze zaviněné operací očí, která úplně nedopadla. Až nedávno jsem se odvážila napnout další šálu na rám s tím, že důležitá je cesta, nikoli cíl.

Vzhledem k technice malby používám hlavně barvy zažehlovací. I když nepatrně ovlivňují vlastnosti hedvábí (které je trochu tužší, jakoby naškrobené), mám vyzkoušeno, že nošením se tento "hendikep" ztrácí, a zbývá jen radost z originální věci. A samozřejmě, laškuju i s barvami napařovacími, protože přece "já to taky dokážu" ;)) 

Red Death, 2014

Malování je můj koníček, nikoli obživa. Když přijde nápad ( a je-li k němu schopnost ho technicky zpracovat, a je-li čas), jde malba na látku a pak k někomu, kdo v ní najde to, co hledá. Ať už je to šála, šátek nebo obrázek. Názvy mě ź nějakého zvláštního důvodu napadají hlavně v angličtině :)) Vysvětlit to neumím ...

Zaujaly vás něčím mé malůvky? Ozvěte se, i když zrovna nechcete nic koupit :) Pokud vás zaujal motiv nebo máte vlastní nápad, je jen věcí domluvy ho přivést až k hotové šále, šátku, obrázku nebo něčemu úúúúplně jinému ... K žádostem o zhotovení stejného motivu pro dva zákazníky: nikdy nejsou úplně stejné. Nesekám to jako Baťa cvičky ;) Vždy se to liší aspoň v detailech, protože každý má právo na originál...

Pěkný den přeje Phaint/ Silvie

Způsob dopravy
doporučeně
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od phaint

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--