Domů Profil prodejce anisc
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Praha 7, ČR
  • 70 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (25) 100%
Nadšenci: 905
Aktivita: aktivní
Prodáno: 70
Registrace: 10.8.2011
Město: Praha 7
Stát: ČR

anisc

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Fotografka ANETA COUFALOVA

 ".... Fotografování neznamená pouze vidět, ale i cítit ..."

 

Krásný den, vítám Vás na svém profilu a budu moc ráda, když Vám budou mé fotografie zdobit Vaše interiéry. Možno vytisknout jakýkoliv formát dle Vašeho přání.

 

Fotit jsem začala v roce 2006 a to makro - hlavně kapky vody, makro, hmyz a květiny. Postupně jsem začala cestovat a fotit krásná místa. Zhruba od roku 2012 fotím i svatby a portréty lidí, převážně žen a dětí, venku (v exteriéru), jelikož mi více umožní spojit barevně jejich duši, barvu vlasů, make-up, šaty či styl celkové fotky s pozadím. Mým cílem a snem je aby byly fotky vždy jiné, něčím zajímavé a aby fotografie vyzdvihla krásu člověka.

To, co mě posunulo tam, kde nyní jsem, byla právě cílevědomost, vytrvalost a hlavně láska k fotografii a přinášení radosti lidem skrze moje fotografie, zachycení jedinečných okamžiků a snaha zachytit nezachytitelné. Myslím si ale, že ve fotografování je nejdůležitější mít v sobě fotografický cit, vidět věci trošku jinak, vcítit se do přírody, prostředí, duše lidí a výsledných fotek. Proto jsem také nikdy nenavštívila jediný fotografický kurz a příliš se nedržím toho, "co by se mělo a nemělo". Myslím, že nejsem konformní člověk - nefotím tak, jak by se mělo, ale jak to cítím. Na věci si přicházím zkoušením, viděním a prožíváním a postupem času jsem si tak vytvořila svůj styl.

Focení je mojí velkou životní láskou, do které dávám kus sebe. Není to pro mne ani práce, ani povinnost, ale relaxace a štěstí, když mohu tvořit krásné fotky přirody a číst milá slova mých klientů. Je to také láska k harmonii barev, zakomponovávání do prostředí a setkávání se s milými lidmi.

Děkuji všem, kterým se má tvorba líbí a se zájmem ji sledují.

Možno vytisknout různé formáty. Na fotopapír, plátna, sklo, atd.

Některé fotky do max rozměru 40x60cm, většina však 60x90cm, a nově přidávám fotky, které je možno vytisknout od 100cm (delší strana).

 

Ceny fotek:

10x15cm..80kc

15x21cm..140kc

20x30cm..223kc

30x40cm..300kc

40x60cm..550kc


Poštovné za vše 150kc.

 

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od anisc

Oblíbení uživatelé
Zobrazování oblíbených uživatelů není majitelem účtu povoleno.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--