Domů Profil uživatele AM-JEWELLERY
  • Na Fleru od roku 2011, ČR
Hodnocení: nedostupné
Registrace: 2.9.2011
Stát: ČR

AM-JEWELLERY

/ Nakupující
Profil

AM-JEWELLERY jsou  šperky nejen krásné, ale i funkční a pohodlné, rodící se z nápadů čerpaných z toho co nás obklopuje. Rákosí na břehu jezera, kousky dřev ležících na pláži, linie soch v galériích... Největší však naší inspirací stále zůstávají lidé. Ano, to oni jsou pro nás nejdůležitější!

AM-JEWELLERY is not only beautiful as it is functional and comfortable to wear. It brings its beauty from the ideas delivered by nature itself and the its radiance from art  - the reeds by the shore of the lake, fragments of wood thrown by the sea to the beach, the texture of sculptures in a galleries... However we are inspired the most by people, its they who are our priority!

AM – JEWELLERY, to biżuteria nie tylko piękną, ale i funkcjonalną, wygodną w noszeniu i przyjazną, rodząca się z pomysłów czerpanych z tego, co wokół nas - od trzciny nad jeziorem, przez kawałki drzewek wyrzucanych morzem po fakturę rzeźb w galeriach... Największą naszą inspiracją ale ciągle pozostają ludzie! To oni są dla nas najważniejsi!”

Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--