Domů Profil prodejce Tvořivá Duše
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 22 hodin.
  • Ostrava, ČR
  • 114 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (14) 100%
Nadšenci: 24
Aktivita: aktivní
Prodáno: 114
Registrace: 6.9.2011
Město: Ostrava
Stát: ČR

Tvořivá Duše

/ Prodávající
Novinky
412829
6.8.2015 VÝPRODEJ :)

Zdravím! :)

 

Oznámení:

V obchůdku Tvořivá Duše už výtvory příliš přibývat nebudou...ale jsem tu ještě pod jménem Eileen Green Art, kde najdete pro změnu malované i kreslené obrazy. Z časových důvodů jsem tvorbu  již omezila. Dobrá zpráva pro Vás - všechno zboží jsem slevnila. :)

 

 

Jsem Eileen, mladá a ambiciózní. Na fleru se mi moc líbí, a jsem tu proto, abych tvořila věci, jež se Vám budou moc líbit . :)

Možná to vypadá, že nevím coby, a jsem takový všeobecný nevyspělý tvořil. Já bych to viděla jinak. Jsem totiž umělec. Nejsem šperkař, nejsem malíř, nejsem švadlena, ani aranžérka. Jsem zkrátka umělec a své umělecké vize, nápady, mé pocity nechávám projít skrz různé materiály. Pro každou mou představu se může hodit něco jiného, a proto tvořím všeliaké věci, a nemám jediný styl výrobků. Fascinuje mě, když z nějakého materiálu, předmětu lze udělat něco podstatně jiného a změnit pocity, které z toho vycházejí na pozorovatele.

Většinou mám tedy buď nápad, a pak hledám, v čem by se dal nejlépe zachytit, a nebo mne zaujmou nějaké předměty, a vymýšlím, jak je harmonicky spojit v celek.

Ráda tvořím recyklačním způsobem, a dopřeji tak předmětům reinkarnaci. :)

Neváhejte se na mne obrátit s dotazy. :)

 

Osobní předání pouze v Brně. Při nákupu na tomto i Eileen Green Art profilu bude samozřejmě poštovné v rámci možností sjednoceno. :)

 

 

 

 

S pozdravem Eileen ( Tvořivá Duše )

 

 

 

Způsob dopravy
Česká pošta, balení podle druhu a velikosti zboží - pevný papírový obal, nebo krabička. U obrazů jiný recyklovatelný obal, podle druhu a velkosti výrobku. Zasílám doporučeně. Pokud chcete poslat jinak, než je uvedeno,stačí napsat. Nyní balím zásilky více ekologicky. V případě nákupu více zboží se platí jedno poštovné - většinou to nejvyšší, případně sestavím nové.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Tvořivá Duše

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--