Domů Profil prodejce Nina Rail
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Praha 1, ČR
  • 154 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (45) 100%
Nadšenci: 444
Aktivita: aktivní
Prodáno: 154
Registrace: 30.9.2011
Město: Praha 1
Stát: ČR
Důležitá informace: Milí zákazníci, práce na zakázku nepřijímám, vše co je k mání najdete v mém obchodě. Děkuji za pochopení.

Nina Rail

/ Prodávající
Novinky
730949
23.6.2018 Porcelánové mističky k vyzvednutí v pražské dílně jsou na týden v nabídce, neváhejte:)

 

 

Kulinářská keramika pro milovníky jídla, pití a dlouhého stolování. Pro ty, které vaření baví a při mytí příborů neradi přemýšlí, jestli jim odkapávač zvrhne už tahle vařečka nebo až ta další.

Vyrábím především praktické kuchyňské doplňky jako máselnice, podvařečky, cedníky nebo odkapávače na příbory, které se nikdy nepřevrhnou - věci, které nám doma chyběly, nebo neplnily svou funkci tak, jak by měly. Jako doplněk ke kulinářské keramice v mém obchodě najdete i ladící nádobí, všechno v mé oblíbené barevné kombinaci ranního oparu.

Po letech práce s anglickým porcelánem vše pro změnu vyrábím z české červenice a dalších tuzemských surovin; používám vlastní barevné engoby a funkčnost všech výrobků testuji na vlastní domácnosti. Vše, co najdete v mém obchodě je točené na kruhu, glazované a vhodné ke každodennímu používání.

 

Způsob dopravy
Zakoupené zboží bude pečlivě zabalené v jemném papíru a bublinkách, obložené a dobře utěsněné dalším materiálem, v pevné kartonové krabici. Na kvalitě balení si dávám záležet stejně jako na výrobě, prozatím moje balíky prošly rukami pošty všechny vcelku:) Na poštu chodím normálně jednou týdně a zboží Vám doručí Česká Pošta jako křehký balík do ruky nebo jako doporučený balíček (je-li hmotnost balíku menší než 1kg). Pokud si někdo chcete risknout poslání balíku do ruky bez křehkého označení, tak to je samozřejmě možné, cena pak bude o 30 Kč nižší. Balím opravdu dobře a u balíků tak do 2 kg to myslím moc velký risk není. Důkladné balení je samozřejmě časově náročné a balící materiály finančně nákladné, obojí je promítnuto do ceny poštovného. Jako variantu nabízím možnost předání v Praze, dílnu mám v centru.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Nina Rail

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--