Domů Profil prodejce dufy
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 12 hodin.
  • Písek, ČR
  • 3 prodaných kusů
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 3
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3
Registrace: 5.10.2011
Město: Písek
Stát: ČR

dufy

/ Prodávající
Novinky
425757
18.9.2015 Podzim se již neúprosně hlásí a já jsem plná energie připravena opět tvořit.Pokud budou mít i lidičky z Fleru zájem vyzkoušet mé krémové pěny plné pozitivní energie, budu se moc těšit na objednávky.

Vítám Vás na svém Fler profilu a imagiárním strarobylém obchůdku. Ráda bych Vás seznámila s mojí filosofií, která má tři základní prvky: kvalitní materiál, postupy ověřené tradicí, rovnováha.

 

Jsem od malička "staromilec", zřejmě to vychází z rodinné tradice. Vždy se s naší rodině pracovalo poctivou ruční prací. I když oblast mé tvorby se mění, oproti rodinné historii, která se věnovala zejména zemědětsví a práci na vlastním statku, já pracuji s látkami, ale filosofie smyslu a  životní rovnováhy zůstává - co dáš, to se také vrátí a to jak energeticky, tak materiálově. Proto u mě najdete vždy jen přírodní materiály, přírodní potisky. Snažím se o přínos jak jednotlivci, tak celé planetě. 

Aktuálně jsem se dlouhou dobu věnovala sobě, toulání se Českou republikou, rodině. Nyní zase pomalu a pozvolna začínám promítat mé zážitky do tvorby. Proto se nezlobte, že zboží je méně, ale zase každý kousek originál.

Děkuji za pozornost a přeji krásný výběr,

Zuzka

 

 

Způsob dopravy
Českou poštou (doporučená zásilka). Zboží balím do bublinkové obálky nebo jako balíček. Poštovné a balné činní 59 Kč. V případě, že budete chtít jiný tarif od České pošty, je možná domluva a cena dle tarifů ČP. Balíček se snažím odeslat nejpozději následující den od přijetí platby.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od dufy

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--