Domů Profil prodejce Poppy
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 9 hodin.
  • Praha, ČR
  • 821 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (126) 100%
Nadšenci: 104
Aktivita: aktivní
Prodáno: 821
Registrace: 21.10.2011
Město: Praha
Stát: ČR

Poppy

/ Prodávající
Novinky
165663
25.7.2013 Od 30.7. do 2.8. budu mimo Prahu. Objednávky zaplacené v tomto termínu budou odeslány 5.8. Děkuji za pochopení. Kontaktujte mě prosím, pokud Vaše objednávka spěchá.

Dobrý den,

jmenuji se Veronika, věnuji se výrobě vlasových doplňků a na Fleru již vystupuji pod tímto profilem.


Francouzský závoj je velice efektní materiál, který pro svou tvorbu sama používám. Osobně vybírám pro sebe a Vám nabízím tu nejvyšší kvalitu přímo v Anglii.

Jde o materiál typický pro módu 30. let minulého století a dnes se využívá především pro výrobu svatebních závojů.

Materiál, který Vám nabízím si vozím pro své potřeby ze zahraničí. Protože je u nás ve vysoké kvalitě prakticky nesehnatelný, rozhodla jsem se s Vámi podělit a nabídnout ho zde na Fleru za dostupné ceny.

Inspirace ze skutečné svatby:

Paní Barbora se s námi podělila o fotky ze své nádherné svatby. Ve vlasech má ozdobu z materiálu z tohoto obchodu. Závoj si vytvořila sama, nabrala a doplňila o textilní květ. Konečnou úpravu provedla kadeřnice pomocí pérek. Paní Barbora vzkazuje: "Kupujte kvalitu, ať nekupujete dvakrát!".

 

 

 

PRO ZÁKAZNICE, KTERÉ FLER NEZNAJÍ: 
objednávku je možné vytvořit i bez registrace na Fleru, platba probíhá standardně převodem na účet předem. Zárukou při platbě předem je Vám především hodnocení nákupů. Vaši objednávku zpracuji ihned po přijetí platby, odesílám obvykle v úterý a ve čtvrtek.

Při platbě paypalem je možné objednávat i ze Slovenska.

 

Svatební francouzský závoj

Francouzský svatební závoj je vhodný pro nevěsty všech věkových kategorií. Hodí se především k jednoduchým svatebním šatům. Je možné se s ním stylizovat do role femme fatale (ideálně splývavé šaty) i něžné víly (například s tylovou sukní). Velice dobře se hodí ke krátkým šatům (působí elegantně a zároveň rozverně).

Jeho výroba ze samotného materiálu není příliš složitá. Na internetu jsou dostupné návody na výrobu, v případě potřeby mě neváhejte kontaktovat.

K samotnému závoji doporučuji použít ozdobnou květinu (látkovou nebo poskládanou z peříček), kterou připnete pomocí sponky. Vhodné ozdoby jistě najde u dalších prodejců na Fleru nebo na mém profilu Poppy the Hatter .

 

Děkuji za Vaši návštěvu!

Veronika


Způsob dopravy
Zboží odesílám každý týden obvykle v úterý a ve čtvrtek po přijetí platby v bublinkové obálce. Preferuji ale osobní předání v Praze. Ušetříte Vy i já. Neváhejte mě kontaktovat Fler Poštou nebo připište poznámku k objednávce a jistě se domluvíme.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Poppy

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--