Domů Profil prodejce Hedi Made
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Napajedla, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 4
Aktivita: aktivní
Registrace: 28.10.2011
Město: Napajedla
Stát: ČR

Hedi Made

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Jmenuju se Hedvika, a jsem typický pejskař, seriálofil, ranní ptáče a hudba je pro mě jeden z největších darů lidstva. Na pustém ostrově by mi nejvíc z výdobýtků moderní techniky, kromě sprchy, chyběla možnost pustit si kdykoli svou oblíbenou hudbu do sluchátek a prožívat svůj vlastní klip (který by byl asi velmi vtipnou groteskou na téma: "Hedvika se marně snaží něco ulovit" ).

Miluji svou rodinu, svého psa a zvuk vyklepávání prstýnků. Co si pamatuju, vždycky jsem chtěla být zlatnicí, a tak jsem se jí taky stala. Ráda tvořím ze stříbra, zlata a drahých kamenů. Navrhuju vlastní šperky, pracuju ale i na zakázku podle představ zákazníka. A tím můžete být také vy. 

Jak se vám moje tvorba líbí? Těším se na vaše reakce, nápady a přání.

Způsob dopravy
Zboží zasílám do druhého dne od příchodu platby přes českou poštu v bublinkové fólii a v krabičce. Budete-li chtít balíček poslat přes jinou společnost, není problém se na tom předem domluvit. Existuje zde i možnost osobního vyzvednutí. Ve Zlíně, v Třeboni, nebo v Napajedlích. Bydlíte-li někde poblíž, nebo vám může zboží někdo vyzvednout dejte vědět, ušetříte.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Hedi Made

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--