Domů Profil prodejce Sněženka BD
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 4 hodin.
  • Praha 10, ČR
  • 4 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 66
Aktivita: aktivní
Prodáno: 4
Registrace: 10.11.2011
Město: Praha 10
Stát: ČR

Sněženka BD

/ Prodávající
Novinky
856117
3.1.2020 Vloženy první kousky zbytkové elegance - dětské prádlo. Boxerky, slipy a kalhotky pro malé děti. Třeba udělají některému z vašich dětí radost.

A první kousky jsou tu ......

Vítejte na našem profilu. Od roku 2014 se mnohé v naší činnosti změnilo, na šperky a další zajímavé činnosti máme jen omezené množství času, lépe řečeno žádný Hluboce přemýšlí.Všechen náš volný čas, pokud nějaký máme, je vyplněný tvorbou pro děti. Šijeme, pleteme,háčkujeme a občas máme i nějaký přebytek,který touto cestou nabízíme. 

A protože nemám ráda (já babička Úsměv)zbytky, snažím se upotřebit vše, co se dá.... A tak šiju spodky pro malé kluky z větších kousků, holčičí kalhotky        a klučičí slipy z menších kousků a z těch úplně nejmenších kosmetické tamponky. Střihy používám vlastní, upravené dle potřeby našich dětí, aby jim bylo prádlo příjemné.

Rodina i kamarádky jsou za ty více než dva roky "oprádlené", a tak se podívejte na naše kousky, třeba vašim dětem přinesou radost i užitek.

K šití používáme bavlny s 5% elestanu s certifikátem pro děti do 3 let nebo 100 % biobavlnu. 

A ještě drobnost Velký úsměv šijeme pod těmito vlastními značkami:

 

 

 

 

Omlouváme se, ale prodej našich výrobků je dočasně zastaven. 

Jsme dvě, já (maminka) a moje dcera. Obě máme přehršel času {#emotions_dlg.rehot}, a tak se věnujeme činnostem, jejichž výsledek právě nacházíte v naší nabídce. Začalo to kdysi celkem nenápadně korálky. Veselé blyštivé kousky byly určeny výhradně pro naši ozdobu a potěšení. A hlavně stačila na to všechno jedna zásuvka ve skříňce. Bohužel Mrkající, hlavně pro naše drahé polovičky, to tím neskončilo. Téměř žádná nová technika nás nenechala v klidu a musely jsme ji vyzkoušet a já si dokázat, že to prostě taky umím. No ale myslím, že prvenství má přeci jen dcera {#emotions_dlg.mala}. Nejprve dlouho hovořila o zpracování vlny a pak výrazně rychleji realizovala. Jestli čekáte, že se jedná jen o tvorbu výrobků z kupovaného rouna, tak se krutě mýlíte. A tak se dcera stará o ovečky na rodinné farmě, pomáhá u stříhání, pak společně nebo samostatně vlnu pereme, češeme, předeme, pleteme, tkáme nebo filcujeme. A tak z kabátku ovečky je kabátek s úžasnými vlastnostmi pro nás. Celý způsob zpracování vlny nás naučila paní Daniela Linhartová.

Obě milujeme přírodní materiály Šlápnul vedle, proto vlna, ale také minerály, proutí či pedig a vlastně také keramika. Přírodní materiály kombinujeme s krásou skleněných korálků nebo s nerezovým drátem. Ve zpracování preferujeme jednoduchost a čisté linie, aby výsledný výrobek byl nositelný pro velké spektrumzákazníků.

O našich aktivitách se můžete postupně dočíst v samostatných kapitolách „O nás“ v blogu (množné číslo vypadá hrozně). A protože sem zatím neumím umístit fotky našich prací jinak než vložením, což se mi nelíbí, tak je nechám ve fotogalerii, kde si je můžete prohlédnout.

Naše nabídka i galerie může být pro vás inspirací (to nemyslím, že budete kopírovat naše nápady!!! Zamračený) a pro nás pak prací na vaše přání. Pokusíme se splnit, co vám (no asi ne na očích uvidíme) vyčteme z řádků nebo mezi nimi.

Na profilu Fleamarket postupně najdete nejen krásná zapínání a jiné kovové komponenty, ale také korálky a další potřebné věcičky na balení dárků.

A teď to hlavní, každý nákup za cenu vyšší než 300,- bude odměněn dárečkem dle našeho uvážení Křičícía vkusu, aby vhodně doplnil vámi zakoupené zboží.

 

Děkujeme za vaši návštěvu a návraty!!!

Bára (Sněženka BD) a Oli

 

Tady několik ukázek z naší práce:

-----------------------------------------------------------

 A co máme v kategorii Fler Craft? Podívejte se *ZDE*

-----------------------------------------------

 

Způsob dopravy
Zboží zasíláme Českou poštou doporučeně, nebo jako Balík do ruky, zabalené dle povahy zboží tak, aby nemohlo dojít k jeho poškození při běžné manipulaci Cena poštovného a případně dobírky seřídí podle aktuálního ceníku České pošty. Po dohodě je možný osobní odběr v době 6-15 hodin.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Sněženka BD

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--