Domů Profil prodejce Stelička
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Frýdek-Místek, ČR
  • 1156 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (385) 100%
Nadšenci: 226
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1156
Registrace: 27.1.2009
Město: Frýdek-Místek
Stát: ČR

Stelička

/ Prodávající
Novinky
666554
28.10.2017 Něco nového, neotřelého na Vánoce? Kolekce pletených šperků "Nekonečno" z dutinek - extravagantní, elegantní, moderní ve světě.

Zdravotní soupravy k počítači vznikly úplnou náhodou.

V roce 2009 při dlouhé nemocenské s kolenem a následnou trombózou jsem se více začala zajímat o blahodárné účinky pohanky na cévy. Užívala jsem ji v různých podobách vnitřně (čaje, kaše, pohankové pečivo), ale od bolestí mi pomáhalo i podkládání bolavého lýtka pohankovým polštářkem. Následně jsem si ušila i pohankové vložky do tlačící ortézy. Přes nepříznivé prognózy lékařů, že stahovací zdravotní punčochu budu nucena nosit půl roku až dva roky, mi po třech měsících bylo sděleno, že cévy jsou čisté a punčochu nosit nemusím. Ač nejsem vůbec znalec a vyznávač alternativní medicíny, věřím, že pohanka na mou léčbu měla velmi příznivý vliv.

V době této nemocenské jsem trávila hodně času u počítače. Ruka byla otlačená a pobolívala. V návalu "pohankového šílenství" jsem si pod ní ušila podložku, vyplněnou pohankovými slupkami. Byla velmi příjemná, ruka byla v teple a bez otlaků. Nedalo mi to a začala jsem "googlit". Dozvěděla jsem se spoustu informací o syndromu karpálního tunelu, kterému se v poslední době přezdívá "myšitýda" - pokud je tedy způsoben dlouhou prací u počítače.

Svými podložkami pod zápěstí a následně i celými soupravami s podložkou pod myš jsem obdarovala své okolí a protože to mělo pozitivní ohlasy, byl obdarován i můj ortopéd. Dárek přijal s úsměvem a pochvalou, že jde o dobrý nápad.

Pak tedy přišel na řadu Flér a zřízení živnosti. Stále sleduji různé články a diskuse o myšitýdě a syndromu karpálního tunelu, snažím se vychytat tvar (chystá se novinka) i použitý materiál na podložky pod myš.

Věřím, že i vám moje soupravy přinesou úlevu pro ruku při práci na PC a najdete i vhodný vzor k obdarování svých blízkých. Vzory vybírám pro všechny věkové kategorie, muže i ženy, často s motivem dle zájmu. Najdete tu i vtipné motivy pro počítačové piráty, milovníky kávy, kočky k myši, můžete vyjádřit i svůj strach o vyznávače silných motorek apod.

Tak šťastnou volbu.

Područky = anatomicky tvarované podložky pod zápěstí - jsou ušity z bavlněné látky s malým asi 15 mm otvorem pro naplnění pohankovými slupkami (plnění je docela drbačka Mrkající), který následně ručně zašívám nenápadným skrytým stehem.

Základ podložky pod myš tvoří černá neklouzavá mikropórezní pryž.

Způsob dopravy
Česká pošta
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Stelička

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--