Domů Profil prodejce Dekora
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 11 hodin.
  • Jívka 18, Horní Vernéřovice, ČR
  • 471 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (84) 100%
Nadšenci: 475
Aktivita: aktivní
Prodáno: 471
Registrace: 28.11.2011
Město: Jívka 18, Horní Vernéřovice
Stát: ČR

Dekora

/ Prodávající
Novinky
492188
20.3.2016 V současné době již krabice ani sukničky nevyrábíme, ale pouze probíhá doprodej. ... Skladem jsou ještě velké a malé bílé krabice s mašlí a špulky. Děkujeme za pochopení.

Vítáme Vás !

Slovo "dekora" znamená výzdoba, ozdoba. Přesně tahle slova vystihují náš hlavní záměr přinášet příjemné věci do bytu, na chalupu či jen tak pro odpolední radost z posezení u kávy.

Naše zázemí je zařízeno ve starém stylu. ... Rádi si pořizujeme věci  "s duchem historie" a pokud to není možné, tak si něco podobného ve vlastní dílně sami vyrobíme. Jako naše první výrobky představujeme špulky našich babiček a ozdobné krabice. Ty vyrábíme po jednotlivých kusech, takže není problém je vyrobit s motivem na přání.

Stejně tak zde budeme nabízet doma šité oblečky, které se při tanečním tréningu osvědčily naší malé princezně.

Všechny barvy a laky použité ke zhodnocení surového materiálu mají zdravotní atesty a mohou se používat i na dětské hračky. Jelikož "vyrábíme" systémem:-) ruční kusové výroby, je namíchaní barevných odstínů z části i dílem štěstí a náhody. 

 

 

Kufřík lze vyrobit na přání s fotečkami Vašich dětí či jiným motivem a vypadá to naprosto úžasně. Stačí jen poslat fotografii a může to být ten nejkrásnější dáreček.

Tato sada kufříčků byla udělaná na zákázku pro bezva paní, kterou jistě všechny moc dobře znáte a její stránky jsou theresicka.
Kufříčky vytváříme z kartonového korpusu. Vybraný motiv (náš vlastní nebo zaslané foto) je upraven - barevné korekce, sepie, podoba staré a poškozené fotky ..., tištěn digitální nebo inkoustovou cestou, lepen, vázán a následně lakován, patinován. Přívěsek se zmenšeným motivem (oválný) nebo s vyseknutou siluetou medvídka je upevněn provázkem k víku.

Děkujeme za návštěvu.

 

ukázka krabičky kterou jsme vyrobili ze zaslané fotografie

TOPlist

Způsob dopravy
- Česká pošta
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Dekora

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--