Domů Profil prodejce Sartor
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 20 hodin.
  • Praha 6, ČR
  • 50 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (6) 100%
Nadšenci: 44
Aktivita: aktivní
Prodáno: 50
Registrace: 11.12.2011
Město: Praha 6
Stát: ČR

Sartor

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Naše firma se zabývá prodejem exkluzivních hedvábných látek a metráže z přírodních materiálů. Všechny naše látky důkladně kontrolujeme - podíl hedvábí, stálobarevnost, způsob údržby, abychom tak našim zákazníkům mohli nabídnout co nejlepší kvalitu a také informace o chování materiálu a péči o něj.

Nabízíme také doplňkový sortiment pro výrobu večerních šatů, korzetů a historických kostýmů, jako jsou například speciální ocelové kostice, krajky, porty, hedvábné stuhy či vyšívací 100% hedvábná příze.

Pro profesionální švadleny a oděvní návrháře také nabízíme naprosto jedinečnou možnost výroby látky na míru! Chcete si nechat vyrobit brokát s vaším vlastním vzorem? Není problém! Minimální odběry se pohybují okolo 30- 50 metrů a cena za metr se výrazně neliší od našich bežných prodejních cen. Pro více informací nás kontaktujte.

Cena u látek v našem obchodě je vždy za 1 metr. Látky lze kupovat pouze po celých metrech.

korzet černobílýVšechny naše látky plně využíváme v praxi v našem krejčovském salonu. Specializujeme se na výrobu netradičních, originálních svatebních šatů a oděvů pro slavnostní příležitosti. Nejdeme s módou, ale proti ní! Historie je naším hlavním zdrojem inspirace: viktoriánské korzety, široké sukně, rozevláté antické šaty... Nebojte se ukázat, co se vám doopravdy líbí!

Hlavním mottem našeho salonu je preciznost. Kvalita bez kompromisů. Veškeré naše oděvy šijeme na míru. Podle naměřených rozměrů a fotky vaší siluety jsme schopni udělat přesný střih, který se dále zkouší k dokonalosti. Přejete-li si vytvořit zcela nový originální model, zkoušíme nejdříve z plátna tvar a siluetu, abyste přesně věděli, co dostanete.


SARTOR BOHEMIA s.r.o.

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Sartor

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--