Domů Profil prodejce JanaN
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Praha 3, ČR
  • 53 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (12) 100%
Nadšenci: 46
Aktivita: aktivní
Prodáno: 53
Registrace: 5.2.2009
Město: Praha 3
Stát: ČR

JanaN

/ Prodávající
Novinky
333068
30.11.2014 Všechny novoročenky (nebo přáníčka)už mají čerstvá semena. A kapsičky nižší cenu :-)

Přeju krásný den a vítám všechny, kteří nahlížíte do mých regálků.

Jmenuju se Jana a je mi už spíš víc než míň....

Chodila jsem - jako většina lidí - léta do práce, až jsem (v roce 2010) zjistila, že život je krátký a rychle utíká, a je třeba honem dělat, co člověka těší. Odešla jsem "na volnou nohu" navrhovat permakulturní zahrady a některé i trochu zakládat a upravovat. Současně se starala o rodinu. A synové rostli a rostli.... až jsou z nich ...náctiletí hoši, kteří jsou raději, když je matka nechá být a nestará se (tedy jinak, než vařením.-)))

Abych si rozveselila náladu, začala jsem před několika lety chodit na Flér, těšit se koukáním na pohádkové věci a nádherné nápady a tu a tam koupit něco pro radost.Jenže – stalo se, co se dalo předvídat – začaly mě svrbět ruce… až jsem jednoho dne neodolala a popadla zas do ruky všechny ty korálky, provázky, bavlnky abarevné látky a papíry, které jsem měla tak ráda jako malá holka a na které kvůli tomu „normálnímu“ životu nebyl čas. A pak najednou mi došlo, jak moc mi vlastně chybělo – hrát si…. .-)))

Tak jsem se do toho po chvilkách po večerech pustila zas – hlavně pro svou radost…ale když něco udělalá radost i vám, budu ráda. A vy vlastně uděláte dobrý skutek, že mě to tu nezasype úplně .-))) Loňský rok jsme měli doma komplikovaný, ale přišel čas pomalu se vrátit... a tak udělám inventuru, vyvětrám a protřídím regálky a začnu zas doplňovat, a možná (?) i něco psát a fotit...

Zatím přeju nám všem, ať vesele vstoupíme do nového roku a ať nám přinese hodně radosti z toho a z těch, které máme rádi :-)

 

 

 

 

Způsob dopravy
Zboží pošlu jako doporučený dopis, pokud velikost vyhovuje předpisům ČP, tj. do 50x35x5 cm, jako obyčejný dopis po předešlých zkušenostech pouze na výslovné přánízákazníka. Poštovné účtuji dle aktuálního tarifu České pošty. Zásilku odešlu následující pracovní den po připsání platby na můj účet. Podle charakteru zboží používám pro zabalení bublinkovou fólii, karton, krabičku,využívám také recy-materiál. Balné neúčtuji. V Praze se mohu dohodnout na osobním předání, někdy, zejména v případě křehkých věcí, je to asi nejlepší varianta :-).
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Zboží

Další zboží od JanaN

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--