Domů Profil prodejce kobra-art
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 hodin.
  • Petřvald, ČR
  • 19 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (10) 100%
Nadšenci: 63
Aktivita: aktivní
Prodáno: 19
Registrace: 24.1.2012
Město: Petřvald
Stát: ČR

kobra-art

/ Prodávající
Novinky
133532
10.4.2013 pár nových ozdůbek pro kabátky a tašky :-)

Jmenuji se Vlasta Koběrská (1987), bydlím a tvořím ve svém rodném městě - Petřvaldu u Karviné. Už ve školce jsem na otázku, čím bych chtěla být odpovídala, že malířka (na chvíli bylo u mne taky populární povolání učitelky). od dětství jsem navštěvovala výtvarný obor na ZUŠ. Zájem o výtvarno mne dovedl také na Střední uměleckou školu v Ostravě, kde jsem roku 2007 úspěšně odmaturovala na oboru Průmyslový design. Záliba v umění a kombinace výtvarných zkušeností ze ZUŠ a SUŠ mne dovedly také ke studiu na Ostravské univerzitě, zde konkrétně jsem studovala obor Učitelství výtvarné výchovy pro střední školy a základní umělecké školy, který jsem v roce 2012 úspěšně ukončila magisterským titulem.

Jsem tedy svým způsobem "multifunkční" výtvarnice, jelikož učitelka výtvarné výchovy by měla zvládnout všelijaké možné techniky. Nejvíce mi ale učarovalo dřevo.

Shodou náhod jsem se před třemi lety seznámila s mladým, sympatickým a nadaným řezbářem Jiřím Veselým. Jelikož mne práce se dřevem velmi zajímala, tak jsem mu brzy do práce začala nejen kecat, ale také řezat :-). Od té doby je z nás výborný tvůrčí i partnerský tým, skvěle se doplňujeme.

Společně se každoročně zúčastňujeme letních řezbářských sympozií v rámci celé republiky. Také již máme za sebou dvě samostatné výstavy svých dřevěných soch. První byla v roce 2010 ve Frýdku - Místku, druhá koncem roku 2011 v Brně, přímo pod katedrálou na Petrově.

Dřevěné sochy vyřezáváme na zakázku nebo se ubíráme cestou nespoutané volné tvorby, obojí má své kouzlo.Velikost našich výtvorů se pohybuje od malých interiérových věcí, občas šperků, přes velké zahradní sochy či lavice. Například pro mé rodné město jsme realizovali sochu s názvem "Strom života - Lípa svobody", která dosahuje výšky 4,5 metru.

Rádi experimentujeme a pokoušíme možnosti dřeva až na hranice extrémů. Prostě blázni do dřeva - od mládí a nejspíš nafurt! :-)

Způsob dopravy
zboží zasílám Českou poštou ihned po připsání částky na účet. Menší kousky posílám v bublinkových obálkách doporučeně, větší a dražší kousky v krabici jako cenný balík. U velkých a těžkých soch preferuji osobní odběr - zde uvedené poštovné je spíše orientační - přistoupila bych spíše k zaslání některou z přepravních balíkových společností...
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od kobra-art

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--