Domů Profil prodejce KVAK
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Koněšín, ČR
  • 7 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 24
Aktivita: aktivní
Prodáno: 7
Registrace: 15.2.2012
Město: Koněšín
Stát: ČR

KVAK

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

KVAK - Keramický a Výtvarný Ateliér Koněšín

KVAK byl založen v roce 1992 v Koněšíně skupinou nezávislých keramiků a hrnčířů. Během dvacetileté existence prošlo ateliérem mnoho zručných řemeslníků z nichž někteří vedou vlastní keramické dílný a ateliéry, pořádají výstavy a věnují se tvorbě na profesionální úrovni.

Kromě toho, že je naše dílna každý den dějištěm a svědkem kreativního dialogu mezi dary Země a dovedností člověka, pořádají se u nás také rozličná sympózia, workshopy a semináře. Ve spolupráci s MPSV také organizujeme oficiálně schválené rekvalifikace v oboru hrnčíř - keramik a umožňujeme tak začínajícím keramikům najít pevnou půdu pod nohama, osvojit si řemeslo a v neposlední řadě se inspirovat u našich dílenských mistrů.

V naší díllně vyrábíme točenou i modelovanou keramiku pro potěšení smyslů i na zakázku, věci malého ražení stejně jako velké plastiky či například květináče.

Ačkoliv je většina výrobků pálena v elektrické peci, disponujeme také pecí plynovou a v letních měsících občas probudíme spicí RAKU. Kromě toho čas od času experimentujeme s netradičními či inovativními způsoby výpalu, hledajíc tak hranice možného i nemožného.

 

NÁŠ PROFIL JE V ÚPRAVĚ, PROSÍME O STRPENÍ PŘI AKTIVACI A PLNÉM FUNGOVÁNI ZDE NA FLERU, DÍKY! :)

Způsob dopravy
Zboží si je možné vyzvednout buď přímo v ateliéru KVAK v Koněšíně, což jistě není úplně ideální možnost pro většinu lidí :) Proto je taky možnost vyzvednou si zboží osobně v naší galerii v Třebíči, na kontaktním místě v Brně a nebo si nechat zaslat jako obchodní balík, samozřejmě s poštovním příplatkem.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od KVAK

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--