Domů Profil prodejce Kele De
  • Prodejce od r. 2012
  • Modřice, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 10
Aktivita: -
Registrace: 15.2.2012
Město: Modřice
Stát: ČR

Kele De

/ Prodávající
Novinky
671209
12.11.2017 Naše zboží najdete na novém profilu - šmuKatze

Buďte vítáni ....

v mém světě je stále o ruch a povinnosti postaráno, a proto vznikla tato stránka (na nátlak mé dcery Úsměv), kam si tak "odkládám, někdy společně odkládáme nápady, drobnosti a jiné věci vzešlé z volných chvil. Ačkoli jsem se na Fléru registrovala už v roce 2012, teprve až o 5 let později mě dcera udolala, abych se přestala stydět a přeci jen přestala jen nakupovat, ale také ukázala i to, co nám dělá radost ve volných chvílích :) A tak nás na Fleru  naleznete také pod jménem šmuKatze.

 

Naše smečka je možná menší, ale o to víc semknutá při putování za dobrodružstvím, uměním, po antikvariátech, anticích, v lesích při hledání kamínků, dřívek, objevování úžasných korálků v malých krámcích. No, upřímně, s dcerou si to užíváme a kluci, ti si to musí užívat chtíc nechtíc :)

 

Za ty roky jsme se zatím nepřiklonili k ničemu, baví a líbí se nám toho spousta a inspirují nás i ty nejobyčejnější věci – focení kapek deště, oprýskaných zdí, stínů, ve všem vidíme motiv a potencionální možnost pro vznik něčeho …. něčeho, zkrátka na to přijdeme Úsměv

 

 

 

Pokud se Vám bude líbit něco, co už bylo prodáno (fotografie, šperk, brož...), zkuste mi napsat a můžeme se domluvit. To se týká i Vašich nápadů ohledně realizace něčeho, co v nabídce není (jiná barva, nový tvar, u zvěře druh atd. ... Úsměv). Pokud si objednáte i na druhém profilu, poštovné a balíček budeme řešit jako jeden, nebudete-li si to přát jinak:)

 Na tuto fotografii jsem obzvláště pyšná :) byla jsem pochválena nezaujatým dítětem, že jsem konečně dospělý, který věší vyprané medvídky správně!!!  Většina dospělých prý věší medvídky za nožičky, což je absolutní zvrhlost, protože medvídek se pak zákonitě musí poblinkat :) ! Takže poučení je, věšte medvídky jen za ouška ;)

 

 

Způsob dopravy
Balíčky odesílám do 1 pracovního dne od přijetí platby na účet. U fotografií se doba prodlužuje cca o týden v závislosti na vyvolání fotografie (pokud není uvedeno skladem). Fotografie jsou baleny v silnější obálce a zasílání doporučeně s poznámkou NEOHÝBAT. Ostatní zboží je baleno v bublinkové fólii a obálce, taktéž zasíláno doporučeně. Větší zboží či více zboží v objednávce je odesíláno jako balík dle tarifu ČP
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Kele De

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--