Domů Profil prodejce JAMA - JAMA
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Bystřice nad Pernštejnem, ČR
  • 3 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (2) 100%
Nadšenci: 30
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3
Registrace: 4.3.2012
Město: Bystřice nad Pernštejnem
Stát: ČR
Důležitá informace: !!! AKCE!!! Vyberte si svůj vlastní set šperků, např: náhrdelník + náušnice + náramek, srdce do ruky + náhrdelník, náušnice + přívěšek na krk atd. a zaplatíte pouze symbolické poštovné 20 Kč.Poštovné snížím při potvrzení objednávky.

JAMA - JAMA

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

DOBRÝ DEN,{#emotions_dlg.naruc}

VÍTÁME VÁS V NAŠEM OBCHODĚ S ORIGINÁLNÍ RUČNÍ TVORBOU.

Nabízíme ŠPERKY Z POLYMEROVÝCH HMOT A DŘEVĚNÉ SOCHY VYŘEZÁVANÉ MOTOROVOU PILOU. 

 

 

Naše šperky vyrábíme z různých polymerových hmot (fimo, pardo, cernit, premo, kato polyclay). Je to materiál s nekonečnou možností zpracování. Je bez ftalátu a je zdravotně nezávadný.

Každý  korálek vyrábíme ručně s důrazem na kvalitu a originalitu. Šperky po vypálení brousíme pod vodou, leštíme a následně jsou opatřeny dvěma vrstvami laku. Po důkladném zaschnutí je navlékáme na kvalitní bižuterní komponenty.

Náušnicové háčky jsou bez niklu a olova. Používáme silikonové zarážky.

Nabízíme také možnost výroby šperků na zakázku, dle Vašeho přání.

 

                                                

Dřevěné sochy a plastiky vyřezávané motorovou pilou:

Nejčastěji vyřezávám ze dřeva smrku, olše, jeřábu, buku, javoru, břízi nebo jasanu, je samozřejmě možné vyrábět i z jiných dřev, podle přání zákazníka. Stromy, z kterých vyřezávám rostly na Českomoravské vrchovině, ve většně případů by skončili jako palivo.

 Snažím se z kmenů něco vytvořit a tím jejich čas ještě prodloužit. Když rostli mohli lidé pozorovat jejich šumějící koruny, mohutný vzhled. Ted můžou mrknout, co se dá vytvořit z jejich dřeva, které by jinak proletělo komínem.

Něco je vyřezáno motorovou pilou na hotovo, něco dále opracovávám ručním broušením a dlátem. To co je určeno na zahrady, nebo třeba ke vchodovým dveřím (venkovní prostředí), ošetřuji syntetickým fungicidním napouštědlem proti plísni, vlhkosti, houbě a povětrnostním vlivům. Poté se nanáší barevná lazura nejlépe se směsí vosků. Dřeva do interiérů ošetřuji lakem se směsí vosku, barevnou lazurou či dalším přelakováním - dle přání. Výrobek může bít ponechán přírodní a zákazník si ho ošetří podle svých představ. Vyřezávám i podnosy například srdce, ryba ... . Ty je vhodné ošetřit rostliným olejem, například lněným.

Vyrábím v nekuřáckém prostředí a s úctou ke dřevu. Pokud vás nějaký výrobek zaujal, nebo se líbí a potěšil Vás, potěšili jste tím zároveň i mě.

Mami, pořád jdeme jenom z kopce a už nás bolí nohy.

No tak dobře, vyrovnat a odpočinek.

Tady není nic vidět. Mamí udělej nám prosím rozhlednu.

No tak dobře děti moje.

Juchů, suprr, to je výhled děkujeme.

 

  

 

                Naše výrobky prodáváme také na různých jarmarcích, hradech a festivalech.  

Přeji příjemný den a jestli si z naší nabídky vyberete, tak ať Vám naše výrobky dělájí dlouho radost a nosí Vám štěstí.

JAMA - JAMA

                                                                             

TOPlist

    Od 3.1.2013

 

Způsob dopravy
Vámi objednané zboží zasíláme doporučeně, prostřednistvím České pošty. Cena dle jejich platného sazebníku (cena poštovného u zboží je pouze orientační). Všechny zásilky jsou od nás pojištěné, proto si při předání balíček pečlivě překontrolujte před pracovníkem ČP. Pošta zodpovídá za předání nepoškozené zásilky, proto pozdější reklamace neuznávají. Děkujeme Vám za pochopení. Balíčky, které Vám odesíláme jsou kvalitně zabaleny v bublinkové obálce nebo v bublinkové fólii a krabičce, kde se má zboží jako v peřince. Snažíme se Vám vyjít vstříc, proto máte od nás kvalitní balné zdarma jako dárek.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od JAMA - JAMA

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--