Domů Profil prodejce Brisingr stones
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 14 hodin.
  • Zubří, ČR
  • 1142 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (51) 100%
Nadšenci: 57
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1142
Registrace: 19.3.2012
Město: Zubří
Stát: ČR

Brisingr stones

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Zdravím, všechny kreativní duše,  moc mě těšilo Ve Vaší společnosti ale životní tempo mi nedovoluje další aktivity a musím  na nějakou dobu ,,vzdálit.Přeji všem hodně nápadů, šikovné ruce  a spokojené ,,zákazníky..Ať se dílo daří..

 

 

Vítám Vás v mém ,,kamenném království.Naleznete u mne kameny převážně pro výrobu šperků ale i pro zdraví nebo jen tak pro potěšení..

Někdy je fajn, když můžeme kombinovat v jednom šperku více velikostí od jednoho druhu. Nebo pro náušnice je lepší použít menší ,,kousek než v náhrdelníku...náramku... proto i má nabídka je v tomto směru široká...

Na fleru mam obchůdek , kde můžete shlédnout již hotove šperky z velke většiny nabízených vrtaných kamínků. Můžete se inspirovat  a zase z jiného uhlu pohledu vidět velikost, barvu nebo tvar zboží které se Vám v nabídce líbí.. ¨

 

 

Nahlédněte zde.. Markéta Černá

Úvod do léčivých a drahých kamenů
Už od starověku se lidé domnívali, že drahé kameny mohou ovlivnit fyzické i psychické pochody v jejich těle. Vyráběly se z nich amulety, byly součástí lektvarů a to jak ochranných tak posilujících. Lidé věřili, že mají moc zahánět zlé síly, neduhy, chránit před uhranutím či uřknutím a pomáhají překonávat těžká období života.

Ze staré Indie existují záznamy o výrobě výluhů a vod z různých drahých kamenů a jejich použití jak vnějším, tak vnitřním.

Pozitivní vliv na energetické výstupy, čakry, je znám již z různých záznamů starého Egypta. Tělo je rozděleno do sedmi hlavních čaker, každá z nich ovlivňuje jinou část těla a má svoji barvu i kameny, které na ni působí.




Šperky z nich neplnily jen okrasnou, ale i ochrannou funkci. Důkazem jsou třeba i královské klenoty, které krále nejen vhodně reprezentovali, ale chránili ho před zlem a zároveň podporovali jeho zdraví, duši i psychiku.

O mnoho let později dokázal švýcarský fyzik Walter Starck, že elektromagnetické záření kamenů má stejnou frekvenci, jako chvění buněk v našem těle, proto mají schopnost je harmonicky ovlivňovat. Drahokamy jsou krystalickou formou čistých chemických sloučenin, které se nachází i v lidském těle, při použití k léčbě tedy působíme podobným na podobné.

Jsou schopny pohlcovat, odrážet energii z planet sluneční soustavy a vyzařovat a vysílat ji poté do svého okolí, tedy i člověku, který je jejich nositelem a těmito energiemi jej ovlivňovat jak v pozitivním, tak i v negativním smyslu

Podle Indů byly drahokamy stvořeny ze sedmi druhů světelných paprsků vysílaných ze sedmi planet sluneční soustavy, které byly převedeny do sedmi barev duhy. Každá planeta má k určitému kameni vztah prostřednictvím barvy a její barva se v kameni odráží. 

.....více v blogu .....jednotlivé čakry

Seznam tvrdosti nerezových drátů:

 

0,2mm – 747,7 N/mm2

0,3mm – 748 N/mm2

0,4mm – 783 N/mm2

0,5mm – 766,7 N/mm2

0,6mm – 747 N/mm2

0,7mm – 731 N/mm2

0,8mm – 718,7 N/mm2

0,9mm – 709 N/mm2

1mm – 705,3 N/mm2

Je to drát měkký vhodný pro tvarování a následné tepání. Výsledný výrobek je dostatečně pevný. Naušnicové háčky lze zvarovat z 0,8 ale je třeba část mírně vytepat .Lepši je použití 0,8 polotvrdý osteofix.

Pro představu a porovnání  /pro ty kdo znají / uvádím i tvrdosti Osteofixu který bude také v nabídce.

OSTEOFIX – měkké provedení …      Rm    640 -     930 MPa

                      Polotvrdé provedení ….. Rm 1 180 – 1 370 MPa

                      tvrdé provedení …… .... Rm 1 670 – 1 960 MPa

Způsob dopravy
Zboží odesílám doboručeně Českou poštou. Zabaleno v bublinkové obálce
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Brisingr stones

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--