Domů Profil uživatele Hana Rešlová
  • Na Fleru od roku 2012, ČR
Hodnocení: nedostupné
Registrace: 4.4.2012
Stát: ČR

Hana Rešlová

/ Nakupující
Profil

 

Dobrý den,   

 

vítám Vás na svém Fler profilu, na kterém bych Vám chtěla nabídnout a představit svoji tvorbu, které se věnuji od roku 1998.  

     V současné době mám v nabídce hlavně ručně malovaná trika, mikiny a tašky. Mimo to také spolupracuji s firmou Altik Moravia, které ručně maluji pletené oděvy z přirodních materiálů.

     Většinu své tvorby prodávám v kamenných obchodech,proto bych ráda nabídla na tomto profilu také prodej mého aktuálně dostupného zboží prostřednictvím tohoto eshopu.Všechny výrobky vystavené na těchto stránkách jsou ihned dostupné, proto pokud se rozhodnete k objednávce, mohu zboží expedovat ihned.Pokud by se Vám některý z mých výrobků líbil a není ve Vaší  velikosti, ráda Vám ho zhotovím podle Vašich představ.Stačí mi napsat přes Fler poštu.

Něco o mě

     Jmenuji se Hana Rešlová (1978),narodila jsem se a stále žiji v jihočeské vesnici Dolní Pěna nedaleko Jindřichova Hradce, kde také tvořím ve svém ateliéru ručně malované oděvy. 

      Ruční malbě oděvů se věnuji od roku 1998, kdy se z dlouholetého koníčka stala příjemná práce a začala jsem intenzivně spolupracovat s firmou Altik Moravia, pro kterou již několik let ručně maluji  pletené oděvy z přírodních materiálů

     Od roku 2004 se také věnuji vlastní autorské tvorbě. Z počátku se jednalo o buretové a lněné dámské kolekce dotvářené ruční malbou, takže každý kus byl originál.

      V současné době se v mém sortimentu nachází hlavně ručně malovaná dámská trika a mikiny. Jedná se o vysoce gramážová trika, která mají textilní zkoušky (Atest zdravotní nezávadnosti) a k jejich malbě používám pouze kvalitní ekologické barvy. 

 

Pokud by jste si chtěli udělat radost a pořídit si něco pro radost do interiéru, doporučuji obrazy mé šikovné maminky:

    Pozitivní obrazy JANY FRÝBLOVÉ 

A pokud by jste chtěly být krásné, doporučuji šitou autorskou tvorbu mojí šikovné sestry:

  Autorská tvorba Materia

 

 



Toto zboží je vyráběno v absolutně chlupatém prostředíUsmívající se , jelikož mi při práci pomáhá Feek(Fík) a Kvído +1ks Koucour. Smějící se

            

                                    

.....................................................................................................                 

 

 

TOPlist

Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--