Domů Profil prodejce Iančí
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Klatovy 2, ČR
  • 10 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3) 100%
Nadšenci: 38
Aktivita: aktivní
Prodáno: 10
Registrace: 13.4.2012
Město: Klatovy 2
Stát: ČR

Iančí

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 

Zdravím všechny příznivce ručních prací

Patřím k lidem, kteří potřebují občas (nebo spíš stále častěji) zaměstnat také ruce, a tak pořád něco motám, s něčím si hraju, zkrátka si užívám tvořeníčka.

 

Nerada dělám stejné věci (a když už po mně někdo chce „totéž“, pokouším se do výrobku propašovat alespoň nějakou odlišnost), proto neustále někam strkám nos (tedy co se ručních prací týká J) nebo koukám jiným tvořilkám a tvořílkům přes rameno: snažím se objevovat další a další techniky a postupy. Vypátrám-li něco nového, hned musím vyzkoušet, co všechno se dá zkombinovat a jak to skloubit s tím, co dělám už dlouho… a své výrobky pak vnucuji rodině, kamarádům a přítelkyním… jenže to dělám tolik let, že někteří jsou už „trochu“ zahlceni, zkouším tedy nalákat a lapit do svých sítí další oběti. 

Pokusím se vám postupně nabídnout věcičky pro radost - nejčastěji pro dívky a dámy, ale určitě se objeví i pár nápadů pro pány nebo jako doplněk do bytu. A protože mám pár dalších věcí rozdělaných, určitě vás svých nápadů neušetřím {#emotions_dlg.rose2}.

 

Potěší mě, pokud některý z mých výtvorů udělá radost i někomu z vás - alespoň takovou, jakou mám já, když něco šmodrchám. 

Jančí

 


 

 

 

Způsob dopravy
Zboží posílám prostřednictvím České pošty jako doporučenou zásilku, většinou zabalené do obálky s bublinkovou fólií uvnitř. Záleží samozřejmě na rozměrech a materiálu - snažím se, aby vše bylo doručeno bezpečně.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Iančí

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--