Domů Profil prodejce illusoire
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 hodin.
  • Litoměřice, ČR
  • 5 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (2) 100%
Nadšenci: 23
Aktivita: aktivní
Prodáno: 5
Registrace: 30.4.2012
Město: Litoměřice
Stát: ČR

illusoire

/ Prodávající
Novinky
167317
1.8.2013 Od 1.8.2013 do 1.9.2013 máte možnost využít letní slevu 10% na váš nákup :-) Slevový kód stáčí vložit do objednávky.

Ahoj a vítám Vás na mém profilu,

jmenuji se Nikola a v současné době jsem studentkou univerzity v Ústí nad Labem.

Tvorbě z korálků se věnuji ráda a ráda i experimentuji. V mém obchůdku najdete šperky různých barev, z různých materiálů a různých stylů. Usmívající se Věskerá bižuterie pochází z mých vlastních návrhů.

V případě zájmu o jinou barevnou kombinaci, velikost nebo jinou úpravu mě neváhejte kontaktovat. Dohodnou se lze i na výrobě již prodaných kousků.

Gumové zarážky na afroháčky posílám na požádání.

 

Informace o výrobcích: Veškerá bižuterie je vyrobena z kvalitních bižuterních kovových komponentů. Pro co nejdelší výdrž výrobky nevystavujte vlhkému postředí, chemikáliím a vodě. Skladování bych doporučila na temném suchém místě, jako je například šperkovnice v plastových sáčcík, který ke každému výrobku posílám.

Obšívané kuličky: Pokud není uvedeno jinak, jsou vždy vyrobené z českého kvalitního rokajlu. Obšívám převážně voskované perle (výjimečně dřevěné korálky), takže náušnice nejsou težké na ucho Usmívající se K náušnicím v případě zájmu o sadu mohu dodělat ještě kuličku na řetízek či náramek ve stejné barvě - stačí se předem domluvit.

Náušnicové háčky: V případě zájmu mohu na náušnicích vyměnit bižuterní háček za háček ze stříbra. Za 2 stříbrné háčky na jedny náušnice k objednávce připočítám 22kč. Stříbrné háčky jsou především vhodné pro alergiky a lidi, kterým bižuterní komponenty nedělají dobře na uších.

 

Nikola

 

 

 

 

 

Ráda bych vám doporučila podívat se také do obchůdku mé maminky - vyrábí nádherné ručně šité sběratelské medvídky Šlápnul vedle

Způsob dopravy
Zboží zasílám jednotlivě balené v plastových sáčcích se zipem . Vše je vždy zabaleno do bublinkové fólie nebo zasíláno v bublinkové obálce aby se zboží nepoškodilo. Doprava poštou doporučeně.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od illusoire

Oblíbení uživatelé
Zobrazování oblíbených uživatelů není majitelem účtu povoleno.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--