Domů Profil prodejce la bouche bée
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Praha 6, ČR
  • 125 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (43) 100%
Nadšenci: 620
Aktivita: aktivní
Prodáno: 125
Registrace: 2.3.2009
Město: Praha 6
Stát: ČR

la bouche bée

/ Prodávající
Novinky
979359
20.11.2021 Milí příznivci, do konce listopadu můžete koupit jakýkoliv z mých náhrdelníků s 20% slevou. Stačí v objednávce zadat slevový kód: 6ST-YAF-WI3

 

Milé zákaznice, milí zákazníci,

 

zde na Fleru tvořím už pár let pod přezdívkou ,,La bouche bée". Je to francouzský výraz, který v překladu znamená ,,ústa otevřená údivem". Přesně tak by měla reagovat ústa těch, co spatří jakýkoliv výrobek z této dílny na svém nositeli, neboť je vždy originální a jedinečný. 

Má tvorba má několik poloh, které se navzájem doplňují. Základním pojmem je kontrast. Účelem je skloubit jednoduchost se sofistikovaností, netradiční střihové řešení s tradiční siluetou. Na jedné straně fascinace černou barvou a hudebními styly jako je rock a punk, na straně druhé láska k folklóru a lidové tradici. 

V současné době u mě najdete především šperky. Protože jsem vystudovaný oděvní designer, jsou to šperky textilní, vyrobené z italské krajky, kterou jsem si naprosto zamilovala. Baví mě hledání tvarů v dezénu a přetváření materiálu v zcela něco nového. V hlavě mám spoustu nápadů a těším se, až je s vámi budu postupně všechny sdílet.

Věřím, že právě díky rozmanitosti stylů, si každý výrobek najde svého nositele. Mým největším přáním je tvořit originální kousky do šatníku všech žen, které chtějí být sami sebou a dávat přednost individualitě před uniformitou.

 

Vaše

 

la bouche bée Klára

 

Způsob dopravy
Zásilkovna (po vytvoření objednávky spolu vybereme vaši nejbližší zásilkovnu) PPL Česká pošta - balík na poštu, doporučené psaní. Zásilky posílám bezpečně zabaleny v kartonové obálce.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od la bouche bée

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--