Domů Profil prodejce VeryChic
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 9 hodin.
  • Plzeň, ČR
  • 120 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (29) 100%
Nadšenci: 142
Aktivita: aktivní
Prodáno: 120
Registrace: 21.7.2012
Město: Plzeň
Stát: ČR

VeryChic

/ Prodávající
Novinky
279512
25.6.2014 Zítra vystavím nové letní tašky...

Furoshiki šátky - originální způsob balení dárků

Před nějakým časem jsem na internetu viděla, jak se dá z kusu látky jen pomocí uzlů vyrobit kabelka. To mě zavedlo k furoshiki šátkům, které mě nadchly. Dá se do nich zabalit dárek, vytvořit z nich různé tašky a kabelky, použít je jako ubrus, jako šátek na krk, pareo, obal na knihu, obraz na stěnu nebo je prostě rozstříhat a ušít z nich něco dalšího...těch možností je spousta a je to jen o Vaší fantazii.

Je to velmi jednoduché a zvládne to každý. Dárek tak bude zabalený v dárku, neboť obal sám je již dárkem. Navíc šetříte svoji kapsu i přírodu, furoshiki šátek se dá používat opakovaně.  Nevyhazujete zbytečně žádné papírové obaly. Nic jiného nepotřebujete, žádné provázky ani lepenky, vystačíte si jen s uzly. S každým šátkem posílám i návod, jak na to. Zde je také pár způsobů balení, ale existuje jich mnohem více, stačí hledat na internetu.

Furoshiki šátky jsou čtvercové šátky různých rozměrů. Jaký rozměr zvolit, záleží na tom, co s nimi zamýšlíte. Volte velikost tak, aby nejdelší rozměr baleného předmětu byl maximálně jedna třetina rozměru šátku. Na malé předměty, jako třeba krabička se šperky, stačí nejmenší šátek kolem 50cm, šátky střední velikosti 70-90cm se hodí na balení středně velkých předmětů jako knihy, tričko, lahev vína...Na větší předměty zvolte větší rozměr 100cm a více. Pokud chcete šátek použít jako větší tašku, tak použijte 90 cm a více. Na střední a menší kabelku bude stačit i 75cm. Top za krk lze vyrobit od velikosti 110cm, záleží na postavě.

Šátky vyrábím  ze 100% bavlny z designových zahraničních látek nebo ze saténu. U zboží je vždy rozměr šátku a materiál napsaný.  Od jednoho vzoru je většinou jen jeden kus k dispozici. Kdybyste měli nějaké speciální přání nebo se Vám líbil vzor v již prodaných šátcích, neváhejte napsat, pokusím se Vám vyhovět, bude-li to možné.

Vezměte, prosím, na vědomí, že barvy se mohou mírně lišit kvůli jinému nastavení Vašeho monitoru.

Protože prodávám i jinde, po objednání Vám potvrdím, zda je zboží k dispozici. Budu se snažit hned stav aktualizovat, ale někdy by se mohlo stít, že šátek již nebude, za to se předem omlouvám.

Furoshiki je starý japonský způsob balení věcí. Možná se zalíbí i Vám...

 

107cm

 

96cm

 

90cm

K šátkům najednou přibyly i tašky a mám v hlavě ještě spoustu nápadů, jenže ten čas. Snad někdy přibudou i plánované sukně, trika a další věci:-) Zatím tedy tašky s bambusovými uchy, jak se Vám líbí?

 

 

 


Způsob dopravy
Zboží zasílám doporučeně do 3 dnů od připsání peněz na účet. Faktury si v případě potřeby můžete vytisknout z Fleru. Děkuji:-) Nabízím možnost osobního předání v Plzni
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od VeryChic

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--