Domů Profil prodejce Teen Challenge
  • Prodejce od r. 2009
  • Šluknov, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 4
Aktivita: -
Registrace: 6.3.2009
Město: Šluknov
Stát: ČR

Teen Challenge

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.
TC vzniklo jako reakce církve na problémy jednotlivců, kteří zápasí se závislostí na drogách, alkoholu atp. V ČR vzniklo v roce 1994. Je založeno na dlouholetých
zkušenostech a principech práce se závislými Teen Challenge v USA, kde byla v roce 1958  pastorem D.Wilkersonem otevřena první komunita pro závislé. Nyní existuje ve více než 94 zemích světa.
Cílem a činností TC je pomoci lidem, kteří se rozhodli ve svém životě skončit se závislostmi ničícími jejich životy. Většinou jde o lidi, kteří si uvědomují negativní dopad své závislostí. Snaží se vypořádat s dosavadními návyky, jsou ochotni přehodnotit svůj žebříček priorit, jsou ochotni vystavit se konfrontaci a
dopadu biblických principů na jejich způsoby myšlení, hodnocení dosavadních životních zkušeností a jednání se skutečnostmi ovlivňujícími jejich život. Cílem je pomoci každému z nich nalézt nový způsob života, zmotivovat je k pochopení hodnoty života, který ztrácí svůj smysl pokud je zaměřen pouze na sebe sama, to jak služba závislým vypadá můžete číst v našem online bullet-in.cz.
Jednou z činností, která přispívá k získání zdravé sebehodnoty a pracovních návyků je výroba keramiky a bytových doplňků klienty našeho programu. Veškeré výrobky zde vystavené tak slouží k pokrytí nákladů spojených s léčbou závislých.  
Způsob dopravy
Doprava je vždy obchodním balíkem České pošty. Platba dobírkou
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Teen Challenge

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--