Domů Profil prodejce Jeskynčino
Helena Konečná
  • Prodejce od r. 2012
  • Brno, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 10
Aktivita: -
Registrace: 6.8.2012
Město: Brno
Stát: ČR

Jeskynčino

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Jsem moc ráda, že jste zbloudili prašnými polňačkami k mé malé chajdaloupce a mohu nabídnou něco z mé tvorby. A doufám, že se Vám za dupání ježků a pošťuchování bratří čuňat něco zalíbí.

Nojo! miluji přírodu, lesy, louky, studánky, potůčky, bylinky... Nevyrůstala jsem však na venkově v chajdaloupce, kterou si jednou chci pořídit. Jak už to tak bývá, jsem dítě města, které bylo okouzleno charakterem suchého jehličí, strukturou kůr, listí, šutrů... a inspirovalo se jím... a tak vznikla Jeskyňka. Mám vystudovanou brněnskou Šuřku, kde jsem se 4 roky pokoušela o grafický design. No a od září se budu zjevovatkolem Fakulty umění Ostravské univerzity, kam jsem si přišla o poznatky z oboru knižního designu.

Fuj! Všude tolik odporných blbostí, nepotřebných zbytečností, plevelnýho harapádí... až mě to k něčemu navádí. a ta devastace! a to znečištění! Tak s tím zkusím něco udělat. Aspoň s tou trochou kolem mě. Věci, které většinou vyhodím, se pokusím zužitkovat znovu. Ty mé recy-věci jsou především dělané s radostí a dobrým pocitem.

Snad i Vám udělají radost! :)

Ta má tvorba se ale nevztahuje jen na recyklaci materiálu, v momentě kdy dostanu inspiraci, vyrábím nové a nové věci, převážně módní doplňky, které sem budu postupně přidávat. Mám ráda hlavně kůži, plsť a podobné materiály. Lomené tóny jsou mojí láskou. 

 

Způsob dopravy
balík přes Českou poštu, ceny balného a poštovného od 20 - 50 Kč. možnost osobního převzetí v Brně
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Jeskynčino

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--