Domů Profil prodejce Clematis
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 hodin.
  • Strání, ČR
  • 23 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (9) 100%
Nadšenci: 35
Aktivita: aktivní
Prodáno: 23
Registrace: 8.8.2012
Město: Strání
Stát: ČR

Clematis

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Všechny Vás srdečně vítám a zdravím!

Jsem potěšena Vaší návštěvou v mém obchůdku. Již názvem Clematis chci vyjádřit podstatu mého tvoření, myšlení a snahu o celkový životní styl a postoj.

Proč CLEMATIS-plamének? Mé pojmenování nachází původ v symbolickém vyjádření řeči květin. V květomluvě se clematisu přiznává význam DUŠEVNÍ KRÁSY. Velmi by mě potěšilo, kdyby alespoň některým z Vás mé výrobky přinesly radost a spokojenost. Aby se přinejmenším na chvíli odrazila krása, harmonie a štěstí ve Vašem vnitřním světě.

Velmi miluji květiny a květinové motivy, které mě provázejí a inspirují od dětství. To jak v praktickém využití rostlin, tak v tvůrčím záměru.

Ve zdejším obchůdku Vám mohu nabídnout zejména:

  • Květiny, které nikdy neuvadnou, které jsou vhodné pro nejrůznější příležitosti nebo další tvůrčí projekty. Květiny v pestrosti barev a tvarů vyjadřující množství pocitů a dojmů jsou natrhány v okrasné zahradě na záhonech růží, pivoněk, pryšců a vlčích máků. Jejich křehká jemnost, trvanlivost taktéž i protialergičnost je dána materiálem, ze kterého jsou vyrobeny (krepový papír). Květiny se mohou stát i několikaletou ozdobou vašeho domova, oslavy nebo dárkem.

 

  • Rozmanité šité a vyšívané bytové doplňky, dekorace, kabelky a předměty pro osobní potěšení zpravidla spojuje jistá tematika. Proto již zmíněné výrobky řadím do kolekcí. Tak se mohou jednotlivé předměty, výrobky a dekorace vzájemně doplňovat a vytvářet harmonický soulad.

 

  • Také věnujete péči své kráse a zdraví? Zde Vám mohu nabídnout k pokožce jemnou kosmetiku vyráběnou na bázi přírodních produktů, kterou již nějaký čas zhotovuji pro sebe a potřebu své rodiny.

Přeji vše dobré

Clematis

Způsob dopravy
Zboží zasílám pokud možno ihned po připsání platby na účet. Předměty pečlivě balím do bublinkové obálky, bublinkové fólie nebo krabice. Vše zasílám prostřednictvím České pošty obvykle jako doporučený dopis nebo obchodní balík.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Clematis

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--