Domů Profil uživatele lu.dekor
  • Na Fleru od roku 2012, ČR
Hodnocení: nedostupné
Registrace: 25.8.2012
Stát: ČR
Důležitá informace: Nakupte i v dalších obchůdcích lucieholubova a Obchůdek u Elišky a plaťte jen jedno poštovné

lu.dekor

/ Nakupující
Profil
____________
KDY BUDE VAŠE OBJEDNÁVKA ODESLÁNA?
U každého výrobku uvedena doba dodání... To, co je "ihned k odeslání", posílám co nejdříve po přijetí platby. Jinak je většinou uveden týden tzn. odešlu do týdne (od přijetí platby!)
__________
INFORMACE K PLATBĚ
Zde na Fleru preferuji platbu předem na účet, ale můžeme se domluvit i na dobírce. Stává se mi, že zákaznice nemůže peníze poslat hned. Nic se neděje, ráda počkám, jen mi to prosím dejte vědět.
Na zboží vystavuji paragon. Jsme plátci DPH.
____________
O VÝROBCÍCH:
Pokud budete chtít některý výrobek vícekrát než je k dispozici, pište Fler poštou.  Neváhejte mě kontaktovat v případě jakéhokoliv dotazu nebo požadavku ohledně zboží.
___________
SADY SE STEJNÝM MOTIVEM:
Z většiny motivů si u mě můžete sestavi dárkovou sadu. Pokud potřebujete něco, co jste v mé nabídce nenašli, kontaktujte mě, ráda přidělám.
RÁDA VÁM DÁREK ZABALÍM DO CELOFÁNU
(nějaké to dno, celofán, mašle a úsilí mé maličkosti 55,-. Zabalení dárku si objednáte v mé nabídce jako "dákrové balení)
____________
NAKOUKNĚTE I DO SPŘÍZNĚNÝCH OBCHŮDKŮ A PLAŤTE JEN JEDNO POŠTOVNÉ!
Najdete tam spoustu praktických bytových doplňků (skříňky na klíče, věšáky, obrázky, truhly, krabičky na kapesníky,....) podobné zboží jako v tomto obchůdku.
U Elišky se prodávají módní doplňky (látkové brože, bižuterie,...)
__________________________________________________________________
TOPlist
___________________________________________________________________________
Milé kolegyně Fleristky, které tvoříte pomocí metody decoupage, pokud jste v mé nabídce našli výrobek podobný Vašemu (vystavenému dříve než ten můj) jde o podobnost náhodnou, způsobenou použitím stejného ubrousku na stejný nebo podobný polotovar. Není v mých silách mít přehled o všech vystavených výrobcích na Fleru. I já jsem našla podobné výrobky jako jsou mé, dokonce pár naprosto totožných (a stále jich  přibývá :-( , ale věřím v náhodu.  Jen jsou ty výrobky vždy levnější než mé a většinou  jde o mé nejprodávanější motivy ... :-)
Pokud u mě najdete "stejný" výrobek, napište mi to, pokud jste ho měla dřív a podobnost je opravdu zavádějící ihned svůj smažu. Ale pozor, zboží přesouvám z obchůdku, který funguje už více než rok, takže bylo původně vloženo mnohem dříve, než je uvedeno v nové verzi...Prosím i Vás o férovost.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--