Domů Profil uživatele Ru-zena
  • Na Fleru od roku 2009, ČR
Hodnocení: nedostupné
Registrace: 15.3.2009
Stát: ČR
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 9.4.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Obchod byl automaticky uzavřen z důvodu neaktivity.

Ru-zena

/ Nakupující
Profil

Ahoj, dobrý den ! :-)

Vítám Vás v mém snovém světě amatérského tvoření.

Na kratičkou chvíli jsem zvažovala uměleckou školu, pak jsem ale usoudila, že je mnoho lidí šikovnějších než já...nevydala jsem se ani cestou vonící dálavami, ale vybrala jsem si jako své poslání života pomáhat druhým.

 

Ve volných chvílích a v čase, kdy mě přepadne múza, se snažím tvořit. Už si ani přesně nepamatuji kdy, ale jako větší dítko jsem začínala „klasickým“ batikováním, nejčastěji triček. Po nějaké době jsem přešla na savovou techniku. Opět jsem vyráběla výhradně trička. Zvolila jsem si dosti zdlouhavý způsob tvorby (asi jako spousta začínajících a zkoušejících lidí věnujících se vyrábění) – úprava šablonky k obrazu svému v počítači, tisk na měkký papír, nalepení lepidlem na barevný „olizovací“ – lepící – papír, poté pracné vystřihnutí obrázku, nalepení na tričko a nastala fáze – „tak teď to nesmím pokazit“ :-) Postříkala jsem savem obrázek, chvíli čekala, pak s trikem rychle do ledové vody. Šablony byly tedy vždy jen na jedno použití, nehledě na nedokonalé přilepení šablony k triku, výsledek tvoření nejistý, a jak s oblibou říkám, byla jsem přiotrávená savem ještě další tři dny :-)

 

V průběhu času jsem proces tvoření inovovala a k barvám na textil jsem se dostala tak trochu náhodou. Ve snaze vyrobit mamce (mimochodem, je to velmi vděčný "nosič" mých trik:-D )tričko pomocí sava (nicméně savo na výrobu tohoto „vzoru“ moc vhodné nebylo) jsem neustálým doupravováním „konečného“ výsledku docílila toho, že jsem ho pokazila...Nakonec jsem zkusila už takhle „nepoužitelné“ tričko spravit pomocí barviček na textil (v té době jsem měla snad jen 2-3 barvy). Výsledek byl překvapivě dobrý a savo mě tak nějak přestalo bavit :-)

Občas jsem něco nakreslila, namalovala, vyšila, ale pořád to bylo jen takové tvoření pro radost (bez valných výsledků :-) )

Nejvíc se věnuji výrobě triček, moje nejoblíbenější techniky jsou malba na textil a batikování sypanou technikou. Ráda vyrábím drhané náramky, semtam zvládnu i těžší vzor. Baví mě i vyrábění záložek do knih. Nebráním se jakémukoliv tvoření.

K mým dalším oblíbenostem patří hudba, bez které nemůžu dýchat. Co by byla hudba bez tance a tanec bez hudby, tedy i tanec je mou zamilovanou činností. Holduji i jiným sportům, žel stále méně :-) Knihy mě provází od malička a baví mě focení...nevím co bych na sebe ještě dále prozradila, snad jen, že mám tvrdou hlavu, přísným okem dohlížím na třídění pet lahví a papíru a snad až za úchylku bych mohla označit mé nadšení pro vyhlížení a nákup vhodných kousků pro tvoření..po letech se tedy vracím do seconhandů, které někdy skrývají poklady a vyrážím i do obchodů s novým zbožím obhlížet (zejména) trička :-) Ani se nezmiňuji o tom, kolik takových kousků „z toho něco vyrobím“ už doma mám :-)

Na Fleru trávím hodiny a jen vzdychám, jaká škoda, že nemám doma více místa.

Nejvíc mě potěší vyráběné dárky, sama také ráda dávám své vlastní výrobky. Většinu toho, co jsem kdy vytvořila, jsem i rozdala..tu k narozeninám, tu k svátku, nebo jen tak..:-) Najednou začalo být výrobků víc a víc..a pak se zrodil nápad nabídnout to, co dělám, i lidem „neznámým“, kteří nepocházejí z mého okolí..Dlouho jsem otálela, trvalo mi, než jsem se rozhodla, jestli vůbec nebude ostuda nabízet své výrobky - přece jen, profík nejsem a navíc jsem málokdy úplně spokojená s výsledkem tvoření, které je povětšinou i úplně jiné, než zamýšlený plán :-) Překvapuje mě, když někdo pochválí můj výtvor a jsem za to moc ráda, nicméně kritický stín stále zůstává. Chci totiž, aby vše, co dělám, bylo dokonalé :-)

 

Malá ukázka mé tvorby

Doufám tedy, že se pokocháte a třeba i s radostí budete nosit

něco z toho,co jsem s láskou vyrobila.

 

Všechny výrobky pochází z nekuřáckého prostředí.


Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--