Domů Profil uživatele TK Design
  • Na Fleru od roku 2012, ČR
Hodnocení: nedostupné
Registrace: 25.9.2012
Stát: ČR

TK Design

/ Nakupující
Profil

Vítejte v obchodě TK Design. Jmenuji se Tomáš, jsem grafik na volné noze a každý den tvořím grafiku pro různé lidi. Navrhuji internetové stránky, vizitky, loga, plakáty, obaly knížek, samolepky, razítka a mnohem víc. Navrhuji prostě různou grafiku, pro různé potřeby a projekty.

V mém obchodě naleznete nyní převážně samolepky, ale v přípravě je i různá grafika k prodeji. Nabízím také výrobu razítek, které, ale nyní pozastavuji z důvodu stěhování se do nových prostor.

SAMOLEPKY NA ZEĎ

Používám jen speciální fólie, které jsou přímo určeny pro polep zdi. Samolepky jsou dodány na přenosové fólii a nalepení na zeď je velice jednoduché. Když už samolepku, nebudete chtít používat, nebo budete chtít použít jinou, jde ze zdi bez problémů odlepite.

Samolepky Vám mohu dodat i v jiné velikosti, nebo barvě. Stačí mě kontaktovat přes Poštu, tady na Fleru.

Mohu Vám vytvořit i grafický návrh celé Vaší stěny. Stačí poslat fotografii stěny, její přesné rozměry a popsat Vaší představu. Cena za práci je individuální, podle složitosti návrhu. Na ceně se můžeme dohodnout předem.

Vzorník barev:

Vzorník v lepší kvalitě naleznete u jednotlivých samolepek v mém obchodě. Barvy se můžou trochu lišit, záleží jak dobře máte zkalibrovaný Váš monitor.

Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Oblíbení uživatelé
Zobrazování oblíbených uživatelů není majitelem účtu povoleno.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--