Domů Profil prodejce Buy Or Bye
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Teplice, ČR
  • 2 prodaných kusů
  • 0% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 0%
Nadšenci: 6
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2
Registrace: 28.9.2012
Město: Teplice
Stát: ČR

Buy Or Bye

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Milí zákazníci a zákaznice,

toužíte po jemném doplňku, který pouze nápaditě doladí Váš outfit, či snad po takovém, který Vám umožní vystoupit z vlny městské šedi? Můj obchůdek je tu pro každého a každou z Vás. Naleznete-li v něm takový šperk, který se stane součástí obrazu Vašeho Já či učiní radost někomu z Vašich blízkých, a rozhodnete-li se jej zakoupit, bude to pro mne velkou odměnou a motivací k další tvorbě. A pokud snad ne, nevadí - budu doufat, že na můj obchůdek nezanevřete, a budu se těšit na brzkou viděnou. Jednoduše "buy... or bye".

 

Jmenuji se Klára a pokud byste požádali mé přátele či známé o jedno jediné slovo, které by mě věrně charakterizovalo, mnoho z nich by zvolilo přívlastek "kreativní". Již jako malá jsem trávila hodiny a hodiny s tužkou v ruce a vyplazeným jazýčkem zračícím absolutní soustředení na milovanou činnost a obdarovávala ostatní svými kresbičkami, které nezřídka vyvolávaly úsměv na jejich tvářích. Má kreslířská vášeň, která mě provází po celý život, vedla mé kroky ke studiu výtvarné výchovy a posléze k volbě zaměstnání v témže oboru.

Již v době studií tvořila nedílnou součást mé garderóby bižuterie - jen málokterý z mých studentů si dokáže mou osobu představit bez všudypřítomných náušnic různých tvarů a barev či náhrdelníků a korálů pocházejících z nejrůznějších koutů České republiky i Evropy. A jak už to tak bývá - od pouhého nákupu to byl již jen krůček k prvním vlastním kreacím.

 

Obchůdek Buy or Bye si Vám dovoluje představit originální bižuterii, která propůjčí i těm kusům Vašeho šatníku, které pro Vás již zevšedněly a pro Vaše okolí se staly "okoukanými", nový vzhled a tvář. HRAVOST. ŽENSKOST. STYL. VÝJIMEČNOST. ŠMRNC. Těmito a dalšími slovy by se daly charakterizovat módní doplňky, které můžete nalézt v mém obchůdku.

Něžné i výstřední, hravé i elegantní, ženské i dívčí. Takové i jiné brože čelenky tvoří základ veškeré nabídky. Dominantními jsou v současné době ty zdobené výšivkou z nejrůznějších korálků na plstěném základu v abstraktních, květinových či stylizovaných zvířecích tvarech. Své zastoupení pak mají i organzové či saténové květy a módní doplňky s kabošony.

Vedle čistoty, nápaditosti a preciznosti je pro mne velmi důležitá již zmíněná originalita. Každý výtvor je zcela jedinečný a neexistuje proto žádný další jeho druhu. Pokud byste však přece jen měli zájem o koupi takového, který už byl zakoupen někým jiným, je možno na přání vytvořit jemu podobný, který se bude od původního lišit v detailech tak,  aby jedinečnost a výjimečnost obou zůstala zachována.

 

Přeji Vám úspěšný nákup a doufám, že u mne naleznete takový šperk, který bude odrážet Vaši osobnost, podtrhne Váš styl a stane se vkusným zpestřením Vašeho šatníku!

Způsob dopravy
Zboží je zasíláno nejpozději do tří dnů ode dne připsání částky na účet v obálce odpovídajících rozměrů, je pečlivě baleno do bublinkové fólie a doručováno prostřednictvím České pošty. Objednáte-li si více než jeden šperk, hradíte pouze jedno poštovné (v případě objemnějších objednávek bude cena poštovného dodatečně vyčíslena).
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Buy Or Bye

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--