Domů Profil uživatele Magdalona
  • Na Fleru od roku 2012, ČR
Hodnocení: nedostupné
Registrace: 7.10.2012
Stát: ČR

Magdalona

/ Nakupující
Profil

Vítám vás na svém profilu :-) a doufám, že se vám budou mé výtvory líbit a třeba vám dodají tolik potřebnou inspiraci pro vlastní tvoření.

Co bych vám tak o sobě pověděla? Jmenuji se Magda a rukodělné tvorbě se věnuji již od útlého dětství. K prvním pokusům něco sama vyrobit mě přivedla moje babička, která mě naučila základům háčkování a pletení. Postupně jsem se sama pouštěla do zkoušení nových technik a výrobních postupů všeho možného. V tomto mě notně podporovala moje trpělivá prateta, s kterou jsem začala každé léto trávit prázdniny vyráběním vánočních dárků.

Za ty roky mi ale nejvíce přirostlo k srdci tvoření ze starých a nepotřebných věcí (někdo by řekl odpadků ;-)), které se dají tímto způsobem šikovně recyklovat a znovu přivést k životu. Doma mi už říkají Starý křečku, protože po celý rok sbírám zbytky svíček, různé krabičky a další "poklady", které v létě proměním v dárky pro rodinu a kamarády. No a protože křečkuju opravdu pečlivě, že to všechno ani nemůžu rozdat tak jsem se rozhodla otevřít si tento virtuální obchod :-)

Z krabice od bonbónů se může stát třeba šperkovnice pro princeznu...

... a z hromady vyhořelých svíček spousta uplně nových.

Kromě vyrábění jsou mým největším zájmem a studijní náplní v jednom, všichni malí i velcí živočichové obývající planetu a příroda celkově. Je to těžká posedlost už od narození :-D.

Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--