Domů Profil prodejce ARTIS ART
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Suchdol nad Odrou, ČR
  • 3223 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (913) 100%
Nadšenci: 2747
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3223
Registrace: 22.3.2009
Město: Suchdol nad Odrou
Stát: ČR

ARTIS ART

/ Prodávající
Novinky
1092726
6.2.2024 Pravidelná dávka novinek ... https://www.fler.cz/shop/...

Vítejte v našem obchůdku .....

najdete u nás autorské šperky z různých materiálů, síťované šály a tradiční síťovky, ale také vánoční dekorace a růžence. 

Šperky

Mám ráda spojení tradičního materiálu a netradičního zpracování. Upřednostňuji čisté linie a snažím se, aby naše šperky nebyly příliš přezdobené...

 

 

Registrace u Puncovního úřadu: č.9953

Výrobní značka:

 Výrobní značka  

Se společností SWAROVSKI AG máme uzavřenu licenční smlouvu, takže si můžete být jisti, že křišťály, které do svých šperků vkládáme, jsou skutečně pravými Swarovski křišťály. Číslo smlouvy: 1647623

Pokud chcete o mě vědět více, čtěte zde

 

Vánoční ozdoby z korálků

Vyrábíme převážně náročnější vánoční ozdoby z korálků, ale také velmi jednoduché ozdobičky, abychom naplnily přestavy všech našich zákazníků. Vánoční ozdoby jsou vystavené zhruba od poloviny září do prosince.

Několik ukázek:

 

 

Síťované oděvní doplňky, tašky a bytové dekorace

Síťování je stará textilní technika. Je časově náročná. Touto technikou vyrábíme krajky, ubrusy, záclony, ale také dnes velmi oblíbené síťovky a velmi efektní, dlouhé síťované šály.

Několik ukázek:

 

________________________________________________________________

Obecně:

Pokud si objednáte náušnice z naší nabídky, automaticky k nim ZDARMA dostáváte bezpečnostní pojistky (tzv.zarážky).

Vámi vybraný stříbrný šperk, nebo šperk vyrobený Tiffany technikou dostanete v dárkové šperkové krabičce.

Ke každé objednávce také dostanete dáreček, jehož hodnota je závislá na velikosti Vaší objednávky. Pokud Vaše objednávka je již několikátá v pořadí, pak se dáreček mění, případně Vás požádáme o výběr z několika možností.

Na každou objednávku Vám vystavíme daňový doklad. S tím souvisí možnost vrácení zboží a v neposlední řadě také záruka na vybrané zboží.

Zásilku odesíláme DOPORUČENĚ a to zpravidla do 3-5 pracovních dnů po připsání částky na účet.  Věnujte, prosím, pozornost informaci o dostupnosti u vybraného zboží!

 

 *****

Rádi byste věděli o novinkách dříve než ostatní? Chcete využít některou z chystaných bonusových a slevových akcí? Pak se staňte členem tohoto klubu. Pravidelně pro Vás připravujeme zajímavé akce a to na sortiment obou obchůdků. Těšíme se na Vás ...

*****

Přejeme Vám krásný den a mnoho potěšení při nakupování na Fleru

ARTIS ART

Způsob dopravy
Česká pošta-balík, obchodní balík, cenné psaní, nebo doporučená zásilka. U zboží s cenou nad 500Kč je nastaveno vyšší poštovné, jelikož zásilky jsou připojištěny. Po dohodě je možno i na dobírku - kontaktujte mě vnitřní poštou. Zboží je baleno v bublinkové obálce. Větší objednávky nebo rozměrnější zboží je baleno v bublinkové fólii a vloženo do krabice. Pro zákazníky ze Slovenska: poštovné, které je nastaveno, většinou postačí pro běžnou doporučenou zásilku. Na Slovensko na dobírku nezasílám, poštovné v součtu se pohybuje od 300Kč. Zásilkovna
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Zboží

Další zboží od ARTIS ART

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--