Domů Profil prodejce mamaDora
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 13 hodin.
  • Košťálov, ČR
  • 190 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (6) 100%
Nadšenci: 59
Aktivita: aktivní
Prodáno: 190
Registrace: 28.11.2012
Město: Košťálov
Stát: ČR

mamaDora

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte v mém malém obchůdku :)

Na prohlížení tu toho zatím moc nenajdete, ale i tak si myslím, že Vaší návštěvy nebudete litovat.

V mé nabídce naleznete kvalitní českou látku. Autorkou motivu jsem já osobně ;) Výrobu a potisk materiálu jsem přenechala českým firmám, které se ve svém oboru pohybují už mnoho let a svou práci dělají více než dobře.

 

Cesta od nápadu k prodeji

Dalo by se říci, že jsem k tomuto cíli směřovala už od malička. Ale popojedu až k důležitému okamžiku pro vznik této látky ;)
Původně jsem si tvořila návrhy na potisky látek "do šuplíku" se snovou představou jak někdy v budoucnu navrhnu nějakému českému výrobci látek spolupráci. No a jak to tak často bývá, tak "někdy" má velmi blízko k "nikdy". A i tentokrát to vypadalo, že zůstane pouze u snů. Ale díky nadšeným švadlenkám z jedné internetové diskuze o šití (i nešití) jsem posbírala odvahu, otevřela svůj "šuplík", podělila se s nimi o své návrhy a po kladných ohlasech jsem vzala telefon a obvolávala jsem výrobce úpletů s tím, jestli by mi potiskly úplet mými návrhy. Brzy jsem přišla na to, že ne vše co se česky tváří, také české je a tak jsem hledala a hledala... a hledala a hledala.. až jsem našla :)
Celý proces od nápadu k potisku trval půl roku. Někdy to čekání na výsledek bylo nekonečné, ale dočkaly jsme se :)
Prvotní myšlenka sice byla, že se potiskne jen tolik metrů o kolik budeme mít předem zájem. Realita ovšem byla opět trochu jiná než představy a tak i přes velký zájem se muselo nechat potisknout metrů více než se plánovalo. Ale ničeho nelituji, protože materiál je to opravdu velmi kvalitní a jsem ráda, že se o něj mohu podělit i s Vámi :)

 

Tučňáky mám již pouze ve dvou barevnostech tedy fialové a oranžové. Tyrkysoví a limetkoví tučňáci se stihli vyprodat dřív než jsem je dala na fler.

 

 

Děkuji za Vaši návštěvu i zájem :)

mamaDora

Způsob dopravy
Balíčky zasílám českou poštou nejpozději následující pondělí po připsání peněz na účet. látky do 1m (včetně) odesílám doporučeně, jinak jako cenný balík. Také je možný osobní odběr v Lomnici nad Popelkou
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od mamaDora

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--