Domů Profil prodejce MartiMar
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 hodin.
  • Praha 4, ČR
  • 3 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3) 100%
Nadšenci: 12
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3
Registrace: 7.12.2012
Město: Praha 4
Stát: ČR

MartiMar

/ Prodávající
Novinky
118752
25.2.2013 Ahoj, nyni pripavuji limitovanou edici pro den zen 8.3.2013, ktery porada v Praze SOUP IN THE CITY. Vytezek z prodeje jde na dobrou vec ..

Dobrý den ,

jmenuji se Martina a již druhým rokem šiji brože , čelenky, sponky..  velmi ráda pracuji s organzou a vyrábím různé doplňky pro všechny příležitosti.

Jsem velmi ráda, že to mému okolí dělá velkou radost a rádi tyto doplňky nosí mé přítelkyně, kamarádky a kolegyně...a proto jsem se rozhodla, že se o své výrobky podělím s Vámi tady.

Jsem kadeřnice a ráda vytvářím kreativní účesy, pouze již ve volném čase. Jednoho dne jsem se rozhodla, že kupovat ty lepené a tuctové doplňky do vlasů je nekreativní a ja miluji, když je něco originál. Dlouho jsem přemýšlela, co s tím a jak to změnit, a to jsem ještě neznala Fler. Odjela jsem do Říma a ouha nápad a inspirace byla tu :) Věnuji se líčení a česání pro bary a společnosti na Vánočních večírcích na určitá témata.. tudíž bylo rozhodnuto, poptávka byla velká.. a různorodá, a tak mě to vedlo k tomu se věnovat i těmto doplňkům :)

Doufám, že i Vám to bude dělat radost a nebo inspiraci, jak osvěžit své tričko, sako a nebo bundičku .. či nějaky pěkný účes :)

Rozhodla jsem se, že se o své výrobky podělím i s Vámi tady :)

Krásný den

Vaše MartiMar

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od MartiMar

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--